روند برگزاری کلاسها و امتحانات نیمسال 4001

نحوه ادامه روند برگزاری کلاسها و چگونگی برگزاری امتحانات در نیمسال 4001

اطلاعیه خیلی مهم آموزشی در مورد نحوه ادامه روند برگزاری کلاسها و چگونگی برگزاری امتحانات در نیمسال 4001
دانشجوی گرامی
با سلام
با آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما و خانواده گرامی
با عنایت به دستورالعملهای وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به موارد زیر در مورد نحوه ادامه ی روند آموزش در نیمسال اول سال تحصیلی 401-1400 توجه فرمایید.

کلاسهای تئوری در نیمسال جاری ترجیحاً به شکل آنلاین هیبریدی (آنلاین و حضوری اختیاری ) ادامه می یابد.

کلاسهای آزمایشگاهها بصورت آنلاین و یا آفلاین ادامه داشته و کلاسهای حضوری به اشکال زیر برگزار خواهد شد:
رشته ی علوم آزمایشگاهی : از 15 آبانماه بصورت حضوری الزامی به جز آزمایشگاه شیمی عمومی که از 29 آبان شروع خواهد شد.
رشته علوم تغذیه : از تاریخ 29 ابانماه بصورت حضوری غیر الزامی مشروط به اینکه برای دانشجویانی که حضور نمی یابند تکلیف و کار اضافی منظور گردد.
رشته صنایع غذایی : از 29 آبانماه حضوری الزامی .

دانشجویان شهرستانی باید از هم اکنون برنامه ریزی مناسب برای زمان برگزاری کلاسهای حضوری و امتحانات خود از نظر تامین خوابگاه به عمل آورند.
امتحانات آزمایشگاهها در فاصله 2 تا 9 دیماه خواهد بود .
تاریخ پایان کلاسهای تئوری 8 دیماه اعلام می گردد.
امتحانات تئوری برابر با تقویم آموزشی از 15 دیماه آغاز و به سه شکل فیزیکی حضوری ،آنلاین حضوری و آنلاین غیر حضوری برگزار خواهد شد.

کلاسهای هیبریدی دانشجویان جدیدالورد از یکم آبانماه آغاز می شود و دانشجویانی که تمایل به حضور در کلاسها دارند باید هماهنگی لازم برای دعوت از استاد برای برگزاری درس در دانشگاه به عمل آورند. ( نماینده محترم هر ورودی آمار متقاضیان حضوری در هر درس را به آموزش اعلام نمایند تا هماهنگی لازم با استاد انجام شود.)
کارشناس امور دانشجویی خانم رمضانی با شماره تلفن 35091160 داخلی 314
کارشناس رشته های علوم ازمایشگاهی و صنایع غذایی در آموزش خانم یاحسینی پور به تلفن 35091160 داخلی 201
کارشناس رشته های معارف و عمومی و تغذیه و فناوری اطلاعات سلامت آقای رزمی با تلفن 305091160 داخلی 204
کارشناس حوزه معاونت اموزشی وآزمایشگاهها خانم آرزم جو به شماره تلفن 35091160 داخلی 211

با سپاس از توجه شما
نعمتی – مدیر امور اموزشی.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!