حضور دو تیم منتخب در رویداد استارتاپی «نوآوری در زمینه غذا و تغذیه» دانشگاه علوم پزشکی مشهد
رویداد استارتاپی «نوآوری در زمینه غذا و تغذیه» در روز چهارشنبه ۲۱ آبانماه، با هدف شناسایی و حمایت از ایدههای نوآورانه در حوزه تغذیه و صنایع غذایی، در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
در این رویداد، از بین ۶۰ تیم شرکت کننده از رشته های پزشکی، داروسازی، صنایع غذایی و … دو تیم دانشجویی سارکوچی و Bubble Milk از طرف مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان با کسب رتبه های چهارم و پنجم این رویداد به عنوان برترینهای بخش نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
در گروه اول با ارائه سرکارخانم عسل کامجو و همکاری سرکار خانم دکتر ساجده جانداری و در گروه دوم با ارائه جناب آقای امیررضا خمینه (دبیر انجمن علمی علوم تغذیه)، همراهی جناب آقای امیر گلی و سرکار خانم دکتر انسیه سلیمانی، توانستند با ارائه طرحهای خلاقانه و کاربردی توجه داوران و شرکتکنندگان را به خود جلب کنند.


