هیات امنای علوم پزشکی وارستگان

به گزارش مفدا وارستگان، آقای دکتر آیتی «دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و آقای دکتر فخری «رئیس اداره نظارت و ارزشیابی توسعه رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه‌های آزاد و موسسات غیرانتفاعی» و آقای صادق وشوشادی «کارشناس اداره نظارت و ارزیابی» روز پنج‌شنبه ۳ بهمن ماه ۱۳۹۸ در جریان برنامه‌ای یک روزه از مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان بازدید کردند.

این بازدید که با حضور آقای دکتر وارسته «رئیس هیأت امنا علوم پزشکی وارستگان» و آقای دکتر جهانگیر «سرپرست مرکز»، معاونین آموزشی و پژوهش و فناوری و مدیران گروه‌ها همراه بود. سرپرست مرکز ضمن خیر مقدم به معرفی وارستگان، اهداف و چشم‌انداز، امکانات و تجهیزات، معرفی کارکنان و زیرساخت‌های مرکز پرداخت.

در ادامه، طی بازدیدی از زیرساخت‌های مرکز شامل امکانات و تجهیزات، کلاس‌های درس، آزمایشگاه‌ها و کتابخانه، کارگاه و سلف؛ برنامه آموزشی، علمی و زیرساخت‌های مرتبط به منظور امکان راه اندازی رشته‌های علوم پزشکی در علوم پزشکی وارستگان مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.

همچنین عملکرد وارستگان در خصوص میزان رعایت آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها و پیاده سازی استانداردها و اجرای کوریکلوم های جدید ابلاغ شده مورد بررسی قرار گرفت. در پایان، بازدیدکنندگان از وضعیت آموزشی و خط مشی علوم پزشکی وارستگان اظهار رضایت کرده و این مرکز را در اجرای برنامه‌های آموزشی موفق دانستند.