جشن روز دختر

یک جشن روز دختر متفاوت با کانون خیریه تبسم

یکشنبه 31 اردیبهشت ماه مصادف با ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، کانون خیریه تبسم با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی وارستگان جشن روز دختر را برای کودکان بی سرپرست و بدسرپرست برگزار کرد. در این برنامه دانشجویان برنامه‌های شاد و متنوعی را برگزار کردند. از جمله برگزاری مسابقه و اهدای جایزه، نقاشی کودکان با موضوع روز دختر و همچنین نقاشی روی صورت کودکان. در پایان نیز لباس‌هایی که برای کودکان تهیه شده بود به آنان اهدا شد.

به مناسبت این روز ابتدا اعضای کانون خیریه تبسم با حضور در محل برگزاری جشن در خیابان توس (خیریه علی ولی ا…) مقدمات برگزاری جشن از جمله صندلی، تزئینات، پذیرایی و موسیقی …. را آماده کردند. بعد از آن با حضور کودکان به همراه مادرانشان جشن بصورت رسمی آغاز گردید. در بخشی از این جشن دانشجویان روی صورت کودکانی که علاقمند به نقاشی صورت بودند با رنگ‌های مخصوص طراحی کردند. پس از آن مسابقات مختلفی برای کودکان برگزار شد که با استقبال بالای آنان همراه بود. همچنین امکانات لازم برای نقاشی و رنگ آمیزی برای کودکان هم فراهم شده بود.

در پایان جشن لباس‌های تهیه شده برای کودکان (مجموعا به ارزش 4 میلیون تومان) به دانشجویان اهدا گردید. شرکت‌کنندگان هم با بستنی، شیرینی و آبمیوه و میوه پذیرایی شدند.

برای مشاهده گزارش تصویری این مراسم اینجا کلیک کنید.