اخبار و رویداد های EDC

وبینار معرفی المپیاد علوم پزشکی

برگزاری وبینار آشنایی با المپیاد علوم پزشکی

مرکز مطالعات و توسعه‌ی آموزش پزشکی (EDC) مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان در جهت معرفی دوره‌های المپیادهای علمی دانشجویی وبینار ”آشنایی با المپیاد علوم پزشکی“ را با حضور دانشجویان متاقضی شرکت در المپیاد دانشجویی، با سخنرانی آقای مهدی حسینی کفشدار دانشجوی کارشناسی علوم تغذیه وارستگان برگزار نمود. در این کارگاه موضوعات زیر بیان شدند.

• آشنایی با ساختار المپیاد
  • آشنایی با شش حیطه‌ی المپیاد
  • مزایای قبولی در المپیاد
  • نحوه‌ی مطالعه برای المپیاد
  • معرفی منابع المپیاد
  • اقدامات دانشگاه وارستگان برای دانشجویان المپیادی
فعالین EDC

جلسه توجیهی کمیته توسعه آموزش پزشکی (EDC)

جلسه توجیهی کمیته توسعه آموزش پزشکی که با حضور رئیس این کمیته، سرکار خانم دکتر صرافان، سرکار خانم دکتر نوری، عضو فعال مرکز مطالعات، و اعضای آن تشکیل شد. ابتدا پیشینه این کمیته در علوم پزشکی وارستگان از تاسیس تا زمان حاضر برای اعضای جدید توسط رئیس EDC وارستگان شرح داده شد. در این جلسه دکتر صرافان برای مشخص نمودن یک نقشه راه، یکی از وظایف کارگروه روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته دانشجویی را مشخص کردند و خواستند تا این کارگروه با روابط عمومی کمیته کلان منطقه 9 در جهت پیش برد اهداف کمیته ارتباط گرفته تا همکاری های آینده شکل بگیرد.

برگزاری کارگاه آشنایی با موکس کشوری آرمان و آموزش نرم افزار تولید محتوا ispring

مرکز مطالعات و توسعه‌ی آموزش پزشکی (EDC) مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان در جهت توانمندسازی اعضای هیأت علمی، کارگاه  ”آشنایی با موکس کشوری آرمان و آموزش نرم افزار تولید محتوا ispring“ را با حضور اعضای هیأت علمی مرکز، با سخنرانی و تدریس خانم پریسا زارعی برگزار نمود. در این کارگاه موضوعات زیر بیان شدند.

کارگاه ارتباط موثر استاد با دانشجو

برگزاری کارگاه مهارت‌های ارتباطی (با تأکید بر ارتباط مؤثر استاد با دانشجو)

مرکز مطالعات و توسعه‌ی آموزش پزشکی (EDC) مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان در جهت توانمندسازی اعضای هیأت علمی، اولین جلسه از سلسله کارگاه‌های مهارت‌های ارتباطی (با تأکید بر ارتباط مؤثر استاد با دانشجو) را با حضور اعضای هیأت علمی از سراسر کشور، با سخنرانی و تدریس دکتر مصطفی جهانگیر برگزار نمود. در این کارگاه موضوعات زیر بیان شده و در خصوص آنها بحث و گفتگو صورت گرفت.

• طیف ارتباط با دانشجو (ارتباط منفعلانه- ارتباط قاطعانه- ارتباط سلطه‌گرانه)
  • گوش شنوا داشته باشید (شنیدن ‌کی ‌بود ‌مانند ‌گوش دادن)
EDC

برگزاری جلسه‌ی EDC با مدیران اسبق و جدید کمیته‌ی دانشجویی توسعه‌ی آموزش

مرکز مطالعات و توسعه‌ی آموزش پزشکی (EDC) مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان جلسه‌ای را با حضور خانم‌ها دکتر صرافان، دکتر نوری، حانیه توتونی (دبیر سابق کمیته دانشجویی توسعه آموزش) و یگانه قلیچی (دبیر جدید کمیته) تشکیل داد. در این جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در کمیته‌ی دانشجویی توسعه‌ی آموزش توسط خانم توتونی ارائه شده و در خصوص برنامه‌های آتی این کمیته بحث و تصمیم‌گیری شد. در پایان سرکار خانم دکتر صرافان از خانم توتونی به خاطر زحماتی که طی سال‌های فعالیت خود در این کمیته کشیده‌اند تقدیر به عمل آوردند.

فائزه بخشی

تدوین آیین نامه کمیته دانشجویی توسعه آموزش علوم پزشکی وارستگان در کمترین زمان ممکن، یکی از افتخارات کمیته دانشجویی EDC است.

فائزه بخشی عضو کارگروه پژوهش در آموزش کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی علوم پزشکی وارستگان گفت: پس از ابلاغ اساسنامه ای مبنی بر شرح وظایف و اهداف کمیته به تمامی دانشگاه های علوم پزشکی،آیین نامه اجرایی کمیته دانشجویی EDC در کمترین زمان ممکن پس از تشکیل این کمیته تدوین شد.

کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی عضو فعال میپذیرد

حانیه توتونی دبیر کمیته دانشجویی EDC گفت: کمیته دانشجویی توسعه آموزش علوم پزشکی، در صدد است تا با جذب همکاری و مشارکت دانشجویان داوطلب، بستری مناسب و ساختارمند برای دانشجویان فراهم آورد تا بتوانند به توسعه و ارتقای آموزش علوم پزشکی کمک کنند. دانشجویان علاقمند میتوانند رزومه خود را به این کمیته ارسال کنند تا پس از انجام بررسی های لازم اعضای جدید این کمیته معرفی شوند.

علی قنوات

کمیته دانشجویی EDC، اولین کمیته دانشجویی وارستگان با عضوگیری بر پایه “ارزیابی نقش های تیمی” است

علی قنوات عضو فعال کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی علوم پزشکی وارستگان گفت: کمیته دانشجویی EDC اولین ساختار دانشجویی در علوم پزشکی وارستگان است که برای بررسی و شناخت بیشتر و همچنین جذب اعضای جدید در این کمیته از پرسشنامه نقش های تیمی استفاده کرده است.

علی ضیغمی

کمیته دانشجویی توسعه آموزش علوم پزشکی از دانشجویان با ایده های مختلف استقبال میکند

علی ضیغمی عضو کمیته پژوهش در آموزش در گفتگو با خبرنگار مفدا گفت : کمیته دانشجویی توسعه آموزش علوم پزشکی وارستگان، از عقاید، افکار و تیپ های شخصیتی مختلف استقبال میکند و لوگوی این کمیته هم نشانگر این موضوع است.

کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی علوم پزشکی وارستگان

کمیته دانشجویی نهادی متشکل از دانشجویان داوطلب است که در بستری ساختارمند به هدف ارتقای کیفیت آموزش از طریق تقویت مشارکت دانشجویان فعالیت دارد. در این مصاحبه به سراغ دکتر صرافان مدیر EDC ، خانم توتونی، دبیر کمیته دانشجویی و سایر اعضای این کمیته رفتیم تا گزارشی درباره اقدامات، فعالیت ها و اهداف این کمیته تهیه کنیم. دانشجویانی که علاقمند به عضویت در این کمیته هستند میتوانند رزومه خود را به این آیدی ارسال کنند.

کارگاه ارتباط موثر استاد با دانشجو

برگزاری کارگاه مهارت‌های ارتباطی (با تأکید بر ارتباط مؤثر استاد با دانشجو)

• طیف ارتباط با دانشجو (ارتباط منفعلانه- ارتباط قاطعانه- ارتباط سلطه‌گرانه)
  • گوش شنوا داشته باشید (شنیدن ‌کی ‌بود ‌مانند ‌گوش دادن)
EDC

برگزاری جلسه‌ی EDC با مدیران اسبق و جدید کمیته‌ی دانشجویی توسعه‌ی آموزش

فائزه بخشی

کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی عضو فعال میپذیرد

علی قنوات

علی ضیغمی

کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی علوم پزشکی وارستگان

رویدادها

مدرسه تابستانه
توانمند سازی اساتید
جشنواره شهید مطهری

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!