دانشجویان افغانستانی

سازمان جهانی بهداشت هر سال به مناسبت روز جهانی سلامت روان یک پیام اصلی را در راستای توجه هر چه بیشتر دولت ها، سیاستگذاران، ذینفعان، افراد کلیدی جامعه و جمعیت عمومی به موضوعات مرتبط با سلامت روان اعلام می دارد. بر همین اساس مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت در آستانه هفته سلامت روان «سلامت روان در جهانی نابرابر»، را شعار روز جهانی سلامت روان اعلام کرد.. تأکید این پیام بر ضرورت و اهمیت ارتقاء سلامت روان برای همه اقشار و طبقات اجتماعی است. یکی از راهبردهای مهم برای تحقق این شعار، آموزش جمعیت عمومی با هدف افزایش سواد سلامت روان، کاهش انگ اجتماعی مرتبط با دریافت خدمات سلامت روان و همچنین توسعه فرهنگ خودمراقبتی است. این آموزش ها باید از طریق مدارس، دانشگاه ها، مراکز فرهنگی، رسانه ها و همچنین مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت به همه گروه های هدف ارائه گردد. آموزش های عمومی به ویژه باید نوجوانان و زنان یک جامعه را مخاطب اصلی خود قرار دهد، چرا که شواهد نشان دهنده آسیب پذیری بالای این دو گروه در زمینه سلامت روان هستند.
دفتر مشاوره علوم پزشکی وارستگان به مناسبت هفته سلامت روان در راستای شعار سلامت روان در جهانی نابرابر، جلسات مشاوره روانشناختی رایگان را برای ملت شریف افغانستان بصورت رایگان برگزار می‌کند. افرادی که مایل به رزرو نوبت هستند میتوانند در صورت هر گونه سوال  با شماره 09386269129 در ارتباط باشند و برای مشاوره حضوری به آدرس بلوار وکیل آباد، بلوار لادن، نبش لادن 3، مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان مراجعه نمایند.