دورهمی انتقال تجربه راه‌های عادت سازی به کتابخوانی

برای کتابخوان شدن باید عاشق باشید

چهارشنبه 1 آذرماه به مناسبت هفته کتابخوانی، دورهمی انتقال تجربه راه‌های عادت سازی به کتابخوانی با حضور اعضای انجمن نویسندگان اهل قلم خراسان
به میزبانی ساناز آرزمجو، عضو انجمن نویسندگان،دکتر جهانگیر، ریاست دانشگاه و همچنین کارکنان و دانشجویان علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید.
در این جلسه که به همت مدیریت پژوهش و بین‌الملل برگزار گردید و برخی از اعضای انجمن نویسندگان اهل قلم خراسان از جمله خانم دکتر تقی پور، آقای حقیقت خواه،دکتر حجتی نیکو، آقای نعیمی، آقای لطف آبادی، آقای طوسی، آقای خیری و… حضور داشتند، حاضرین به بیان تجربیات و راهکارهای خود برای ایجاد عادت کتابخوانی در افراد صحبت کردند.
آقای حقیقت خواه رئیس انجمن نویسندگان اهل قلم در بخشی از صحبت های خود به اهمیت ایجاد انگیزه و یاران همراه اشاره کرد و افزود اگرچه خیلی از ما ممکن است در خانواده‌ای کتابخوان متولد نشده باشیم اما اینکه خانواده های ما انگیزه و حمایت لازم را برای کتابخوان شدن و عاشق کتاب بودن از ما دریغ نکنند و بالی برای پرواز به ما داده باشند، ما را یاری خواهد کرد تا عشق به کتابخوانی و یادگیری را در خود پرورش دهیم.
دکتر حجتی نیکو هم در این خصوص افزودند مهم‌ترین مسئله احساس نیاز است و اگر افراد بخواهند از دیگران متمایز شوند باید به گونه‌ای متفاوت بیندیشند و عمل کنند و لازمه آن آگاهی است که میتوان این آگاهی را از مطالعه کتاب همراه با تفکر به آن بدست آورد.
در پایان جلسه نیز جوایزی به برنده مسابقه معرفی کتاب ،خانم کدخدایی و همچنین امانت گیرنده برتر کتاب، خانم فاطمه فتاح که در بازه زمانی یک سال گذشته بیشترین تعداد کتاب را با کمترین میزان تاخیر به امانت برده است، اهدا شد.

برای مشاهده گزارش تصویری این جلسه اینجا کلیک کنید.