برگزاری نشست دانشجویی با موضوع «صنایع غذایی حلال»
دفتر استانداردسازی علوم پزشکی وارستگان با همکاری ادارهکل استاندارد خراسان رضوی، نشست دانشجویی با موضوع «صنایع غذایی حلال» را برگزار کرد.
در این برنامه که روز چهارشنبه هفتم آبان ماه ۱۴۰۴ با حضور اساتید محترم گروه کنترل کیفی برگزار شد، سرکار خانم دکتر ملاکیان، کارشناس ادارهی اجرای استاندارد، بهعنوان سخنران جلسه حضور داشتند.
خانم دکتر ملاکیان در این نشست به تبیین اهمیت استانداردهای حلال در صنعت غذا، فرآیندهای اخذ نشان حلال، و نقش نظارت بر تولید و توزیع مواد غذایی پرداختند. ایشان همچنین به پرسشهای دانشجویان در زمینه ضوابط قانونی و روندهای اجرایی در حوزهی محصولات حلال پاسخ دادند.
این نشست با هدف افزایش آگاهی دانشجویان رشته صنایع غذایی نسبت به مباحث استانداردسازی و الزامات تولید مواد غذایی حلال برگزار شد و با استقبال خوب دانشجویان همراه بود.
🔶انجمن علمی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)🔶
📍@FoodQc_varastegan


