برگزاری جشن معارفه دانشجویان نوورود

برگزاری جشن معارفه دانشجویان ورودی 1402

معاونت فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی وارستگان با همکاری انجمن های علمی و کانون‌های فرهنگی مراسم معارفه دانشجویان نو ورود را برگزار کرد.
این مراسم باحضور دانشجویان  ورودی مهر و بهمن ۱۴۰۲ رشته‌های علوم آزمایشگاهی، علوم تغذیه، فناوری اطلاعات سلامت، کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی و مدیریت خدمات بهداشتی درمانی انجام پذیرفت.
در این مراسم ریاست محترم هیات امنا جناب آقای دکتر وارسته و ریاست مرکز علوم پزشکی وارستگان جناب آقای دکتر جهانگیر به سخنرانی پرداختند و تجربیات و تخصص خود را با دانشجویان درمیان گذاشتند.دکتر وارسته در بخشی از سخنان خود با اشاره به اهمیت مهارت افزایی گفت: در دنیای امروزی نه رشته و نه محل تحصیل موفقیت شما را تضمین نخواهد کرد بلکه تلاش و پشتکار است که شما را از دیگران متمایز خواهد کرد.
در ادامه مدیران گروه‌های تمامی رشته ها به مهم‌ترین سوالاتی که دانشجویان هر رشته داشتند، پاسخ دادند و اساسی‌ترین نکاتی که  در طول مسیر هر دانشجو نیاز به دانستن دارد را با دانشجویان نو ورود در میان گذاشتند تا آنها بتوانند  بهتر مسیر تحصیلی و کاری خود را انتخاب نماید و چشم اندازی از آینده داشته باشد.
در ادامه مراسم نیز با افراد برجسته فارغ‌التحصیل وارستگانی نیز از جمله جناب آقای دکتر غفلتی عضو هیات علمی علوم تغذیه علوم پزشکی وارستگان، آقای قوانلو و خانم ماهورا رحیمی گپ و گفتی صمیمانه انجام شد تا این افراد  به عنوان نمونه احسنی از دانش‌آموختگان برتر وارستگانی به بیان تجربیات خود از رویارویی با ترس و نگرانی های دانشجویان و راه های مواجهه با آن در مسیر پیش رو بپردازند.
جشن همچنین با پخش کلیپ فعالیت انجمن ها و کانون ها ادامه یافت و با قرائت سوگند نامه توسط جناب آقای دکتر ابوالحسنی عضو هیات امنا وارستگان و روپوش پوشان توسط اساتید مشاور و در نهایت عکس دست جمعی رشته ها پایان یافت.