دبیر انجمن علمی

نسترن قربانیان دبیر انجمن علمی علوم آزمایشگاهی گزارشی از اقدامات و فعالیت های این انجمن در سال ۹۹ ارائه داد

ضمن عرض تبریک به مناسبت روز علوم ازمایشگاهی به تمام دانشجویان و همکاران زحمتکش  این رشته ی مقدس، اینجانب مفتخرم تا توضیحاتی در رابطه فعالیت های انجمن علمی علوم آزمایشگاهی علوم پزشکی وارستگان را شرح دهم:
در ابتدا از دیدگاه اینجانب،  با شیوع اپیدمی ویروس کرونا و قالب شیوه ی ارتباطات به صورت مجازی، سختی و سنگینی امور مربوط به هر انجمن را فارغ از نوع رشته و دانشگاه دو چندان میکند.
به همین منظور جهت جذب دانشجویان فعال و علاقه مند به فعالیت و عضویت در انجمن، انجمن علمی بخشی از فعالیت مهم خود را به راه اندازی پیج اینستاگرام lab for life مختص محتواهای علمی در قالب اینفوگرافی، پادکست و ویدیو تهیه شده توسط دانشجویان انجمن علمی علوم آزمایشگاهی اختصاص داد.
و همچنین در راستای تولید محتوا، از تولید محتواهای علمی گوناگون در قالب اینفوگرافی و ویدیو از جانب دانشجویان انجمن در پیج اینستاگرام varastegan health نیز نمیتوان چشم پوشی کرد.

از طرفی باعث فخر و مباهات اینجانب است که  با وجود اپیدمی ویروس کرونا در سراسر جهان، انجمن علمی علوم آزمایشگاهی به پاس گرامیداشت و قدردانی از زحمات جامعه ی علوم آزمایشگاهیان و دانشجویان این رشته، ویژه برنامه ای به صورت مجازی در روز ۳۱ ام فروردین ماه ترتیب داده که تمام آیتم های این برنامه از ایده پردازی، هماهنگی ها، اجرا و … به همت دانشجویان عضو انجمن علمی و استاد مسئول گرانقدر انجمن، سرکار خانم دکتر حسن زاده بوده است.
لازم به ذکر است که یکی از آیتم های بزرگداشت روز علوم آزمایشگاهی، که به همت دانشگاه علوم پزشکی وارستگان و انجمن علمی برگزار گردید، مصاحبه و فیلمبرداری از کارشناسان زحمت کش علوم آزمایشگاهی آزمایشگاه پردیس حافظ مشهد بوده است.

از دیگر افتخارات انجمن علمی در این مدت، تحکیم ارتباط با اساتید در زیر شاخه های گوناگون، جهت تایید مطالب جمع آوری شده پیرامون موضوعات علمی جهت تهیه ی پست های علمی در پیج انجمن بوده است.

از طرفی یکی از اموری که انجمن بسیار در صدد اجرای آن است، برنامه ریزی جهت برگزاری کارگاه های حضوری، البته بعد از رفع محدودیت های به دلیل ویروس کرونا، در قالب مهارتکده و انجمن بوده که این مهم نیز محقق گردید. و به منظور گرامیداشت و قدردانی از زحمات فعالان انجمن علمی نوید تخفیف جهت شرکت در دوره ها و کارگاه ها رو خواهیم داد.

از جانبی مفتخرم که اعلام دارم مجوز برگزاری کارگاه های حضوری با تدریس دانشجویان مورد تایید مرکز از نظر علمی نیز اخذ گردیده که به نوبه ی خود این مسئله به بحث مهارت پروری و دانشجو محوری دانشگاه علوم پزشکی وارستگان صحه میگذارد.