دانشجویان علوم پزشکی

برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورودی علوم پزشکی وارستگان

معاونت فرهنگی دانشجویی علوم پزشکی وارستگان، پنج‌شنبه 13 آبان مراسم معارفه دانشجویان ورودی را بصورت هیبریدی و با حفظ پروتکل‌های بهداشتی و به شرط کارت واکسن معتبر با ظرفیت محدود در سالن همایش آریو مصلی‌نژاد برگزار کرد..

راسم معارفه دانشجویان نوورودی علوم پزشکی وارستگان، پنج‌شنبه 13 آبان بصورت هیبریدی و با حفظ پروتکل‎‌های بهداشتی و به شرط داشتن کارت واکسن معتبر به همت معاونت فرهنگی دانشجویی علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید. در این مراسم که با استقبال بالای دانشجویان بصورت آنلاین هم همراه بود، بخش‌های متنوعی از جمله اجرای گروه موسیقی، مسابقه، پخش کلیپ طنز، روپوش پوشان و… اجرا گردید.
در ابتدای مراسم پس از پخش قرآن و سرود ملی از دکتر جهانگیر- رئیس مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان ضمن تبریک به دانشجویان نوورودی، اهداف این مرکز را جهت تربیت دانشجویان توانمند، بااخلاق و بامهارت بیان کرد به آنها توصیه کرد که در دوران تکرار ناپذیر کارشناسی مهارت‌های مختلف کسب کرده و ارتباطات اجتماعی خود را گسترش دهند.

در بخش بعدی کلیپ‌های طنزی که توسط دانشجویان این مرکز تهیه شده بود برای دانشجویان پخش شد.

پس از آن، مدیران گروه رشته‌های علوم آزمایشگاهی، تغذیه، فناوری اطلاعات سلامت . کنترل کیفی به روی سن دعوت شدند تا توضیحات لازم درباره هر رشته، بازار کار و آینده تحصیلی رشته ها و همچنین توصیه‌های لازم برای متمایز شدن نسبت به سایر فارغ‌التحصیلان را بیان کردند.

در بخش چهارم برنامه، کانون موسیقی دل‌کوک دو اثر را برای دانشجویان اجرا کردند که با استقبال بالای دانشجویان نیز همراه بود.

یکی از ویژگی‌های مثبت علوم پزشکی وارستگان، آمار بالای قبولی‌ها در مقطع ارشد و همچنین آمار بالای اشتغال فارغ‌التحصیلان این مرکز است به همین دلیل از 3 نفر از دانش آموختگان موفق این مرکز دعوت شده بود تا مهم‌ترین توصیه خود را به دانشجویان نوروردی بیان کنند تا چراغ راهی باشد برای کسانی که در ابتدای مسیر دوران دانشجویی هستند.

پس از اجرای مسابقه نیز مراسم روپوش پوشان و سوگندنامه برگزار شد که در آن دکتر کیفی-جانشین معاونت آموزشی سوگندنامه را برای دانشجویان قرائت کردند و اساتید مشاور هر 4 رشته بصورت نمادین روپوش یکی از دانشجویان را به آنان اهدا کردند.

در پایان مراسم از آقای مرتضی حسن‌دخت دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی و کارگردان این جشن و همچنین تمام دانشجویانی که در برگزاری این مراسم مشارکت داشتند، تقدیر و تشکر به عمل آمد.