جلسه معارفه دانشجویان نو ورود رشته علوم تغذیه

جلسه معارفه دانشجویان نو ورود رشته علوم تغذیه که به همت انجمن علمی‌دانشجویی علوم تغذیه برگزار شد.در این جلسه که با حضور دکتر جهانگیر- ریاست مرکز، دکتر کیفی- معاون آموزشی، اعضای هیئت علمی گروه علوم تغذیه و دانشجویان نو ورودی برگزار شد، ابتدا دکتر جهانگیر- رئیس مرکز ضمن خوش آمد به دانشجویان نو ورود به اهمیت تقویت مهارت‌ها و انجام فعالیت در انجمن‌ها و کانون‌های فرهنگی اشاره کردند. در ادامه دکتر کیفی معاون آموزشی و دکتر دهری مدیر گروه علوم تغذیه نیز مطالبی را در خصوص معرفی رشته علوم تغذیه و همچنین استفاده بهینه از دوران دانشجویی عنوان کردند. دکتر طباطبایی زاده- مسئول فعالیت‌های دانشجویی گروه و استاد مشاور دانشجویان ورودی مهر 1401 هم به توضیحاتی را درخصوص این رشته به دانشجویان ارائه دادند.
در ادامه آروین بابایی دبیر انجمن علمی تغذیه به معرفی انجمن علمی، نحوه عضویت و انتخابات انجمن علمی و نشریه اورگانو که اولین نشریه دانشجویی انگلیسی در رشته علوم تغذیه در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور میباشد پرداخت.

پس از آن ویدیوی معرفی وارلند و همچنین کانون‌ها برای دانشجویان نمایش داده شد و دبیران کانون‌های فرهنگی شعر و ادب انارستان، گویندگی و اجرای میکروفون، همتایاران و موسیقی دل‌کوک به معرفی کانون‌ها و نحوه عضویت توضیحاتی به دانشجویان ارائه دادند.