نشست صمیمانه معاونت فرهنگی دانشجویی با دبیران کانون‌های فرهنگی

دوشنبه 5 دی ماه نشست صمیمانه دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون‌های فرهنگی و شورای صنفی با معاونت دانشجویی فرهنگی به منظور پیگیری و رسیدگی به درخواست‌های دانشجویان و بررسی اهداف و برنامه‌های آنان صورت گرفت.

این جلسه با حضور دکتر جاوید-معاون دانشجویی فرهنگی، خانم ربیعی-کارشناس امور فرهنگی و دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون‌های زمین، شعر و ادب انارستان، همتایاران، تئاتر آپاما، قرآن و عترت ماوا، گویندگی و اجرای میکروفون، موسیقی دل کوک و کانون‌های تازه تاسیس هنرهای تجسمی شاهکار و فیلم و کتاب هم نشین برگزار شد. همچنین دبیر شورای صنفی و دبیر بخش فرهنگی شورای صنفی هم در این جسله حضور داشتند.

نشست صمیمانه معاونت فرهنگی دانشجویی با دبیران کانون‌های فرهنگی

در ابتدای جلسه دکتر جاوید ضمن تشکر از دانشجویان جهت مشارکت و همکاری در برگزاری برنامه‌های فرهنگی، پیشنهادات خود را درخصوص تشکیل اتاق فکر دانشجویی مطرح کردند و در ادامه هر یک از دبیران برنامه‌های آتی خود را با سایرین به اشتراک گذاشتند. همچنین دانشجویان شرکت کننده در این نشست چالش‌ها و مشکلاتی که در این مدت با آنها مواجه بودند را با معاونت دانشجویی فرهنگی در میان گذاشتند. در این جلسه موضوع انتشار یک نشریه مشترک بین همه کانونها نیز توسط شورای صنفی مطرح شد و دانشجویان نظرات خود را در این خصوص ارائه دادند.