غربالگری سلامت روان

طرح ملی غربالگری سلامت روان دانشجویان جدیدالورود

معاون فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی وارستگان  از آغاز طرح ملی غربالگری سلامت روان دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی وارستگان خبر داد.

به گزارش مفدا وارستگان قائینی رئیس اداره مشاوره علوم پزشکی وارستگان در این خصوص اظهار داشت : هر ساله طرح غربالگری سلامت روان  ویژه دانشجویان جدید الورود در دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور کارشناسان اداره مشاوره در دانشکده ها اجرا می شود.

وی ادامه داد : امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت حداکثری دستورالعمل های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا ( عدم حضور دانشجویان در دانشگاه و دانشکده های علوم پزشکی کشور) ، طرح مذکور از طریق سامانه آنلاین غربالگری سلامت روان دانشجویان که از سوی اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت راه اندازی شده است، اجرا می شود.

قائینی در خاتمه یاد آور شد : شرکت تمامی  دانشجویان جدید الورود در  این طرح  از طریق لینک زیر، الزامی است .

دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند ازطریق شماره تلفن   35091160 داخلی  103 و در تلگرام و واتساپ با شماره های   09386269129 یا 09053575174  با کارشناسان اداره مشاوره دانشگاه علوم پزشکی وارستگان  تماس حاصل نمایند.