آزمایشگاه کارآموزی

افتتاح آزمایشگاه کارآموزی علوم آزمایشگاهی

چهارشنبه 17 فروردین، آزمایشگاه کارآموزی ویژه دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی با حضور دکتر جهانگیر- رئیس مرکز، دکتر کیفی- معاون آموزشی، دکتر حبیبی-مدیر گروه و اعضای گروه علوم آزمایشگاهی و همچنین دانشجویان افتتاح شد.

دکتر سپیده حسن‌زاده عضو گروه علوم آزمایشگاهی در این خصوص گفت: آزمایشگاه کارآموزی 1 در کوریکولوم جدید علوم آزمایشگاهی در ترم 3 قرار داده شده است اما  تا ترم 3 دانشجویان هنوز مهارت لازم را برای رفتن به آزمایشگاه‌های تخصصی کسب نکرده‌اند زیرا تعداد واحدهای آزمایشگاهی آنان تا ترم 3 محدود بوده است. به همین دلیل گروه علوم آزمایشگاهی علوم پزشکی وارستگان تصمیم گرفت با راه‌اندازی آزمایشگاه کارآموزی 1 و تدوین طرح درسی کاملا کاربردی، صفر تا صد فرآیند نسخه خوانی، پذیرش، نمونه گیری و جوابدهی را به دانشجویان آموزش دهد.
بنابراین در مرحله اول دانشجویان با نسخه‌خوانی (دستی یا دیجیتال) آشنا شده و در محله بعد نرمافزارهای ثبت نمونه و پاسخ‌های آزمایشگاهی و پذیرش را آموزش خواهند دید. یکی دیگر از مواردی که در  آزمایشگاه کارآموزی دانشجویان برای دانشجویان پیش‌بینی شده است، آموزش انواع نمونه گیری و اصول نگهداری از نمونه‌ها می‌باشد. تجهیزات مربوط به نمونه‌گیری هم در این آزمایشگاه فراهم شده است.

برای مشاهده گزارش تصویری از افتتاحیه اینجا کلیک کنید.