مصاحبه با دبیر انجمن علمی HIT

دبیر انجمن علمیHIT به مناسبت هفته فناوری اطلاعات سلامت، گزارشی از اقدامات این انجمن در سال 1399 ارائه داد و درباره انتخاب دبیر انجمن به عنوان دبیر کمیته بین الملل انجمن کشوری HIT و همچنین انتخاب یکی از اعضای انجمن به عنوان دبیر کمیته رسانه انجمن کشوری توضیح داد.

در این گفتگو آقای امیر احسان حیدری دبیر انجمن علمی HIT که به عنوان دبیر کمیته بین الملل انجمن کشوری انتخاب شده است، از جمله مهم ترین اقداماتی که در سال 99 اجرا شده است را برگزاری کارگاه ها و همچنین برگزاری لایوهای مختلف با دانش آموختگان موفقی همچون آقای قوانلو به عنوان فریلنسر و یا لایو با رتبه های برتر کنکور مانند نفر اول کنکور ارشد انفورماتیک پزشکی و نفر سوم کنکور ارشد فناوری اطلاعات سلامت ذکر کرد.
آقای حیدری با اشاره به انتشار نشریه فراسو که مربوط به انجمن علمی  HIT است افزود،  تولید اپلیکیشن واقعیت افزوده نشریه فراسو یکی دیگر از اقداماتی بود که ما در انجمن آن را پیگیری کرده ایم و  اعضای انجمن علمی در نشریه انجمن کشوری اطلاعات سلامت نیز همکاری داشته اند.

ارسال طرح آموزش دانشجو به دانشجو تحت عنوان پنجشنبه های مهارتی به شورا مشورتی منطقه نیز یکی از برنامه های ما بوده است و در همین راستا برگزاری کارگاه آشنایی با سئو در همین راستا بوده است. از جمله دیگر کارگاه های برگزار شده میتوان به برگزاری دوره مقدماتی و پیشرفته جاوا اسکریپت، برگزاری کارگاه آشنایی با لینکدین، همکاری در برگزاری کارگاه cv و  همکاری در برگزاری کارگاه آیلتس با کمیته بین الملل انجمن کشور در سلسله کارگاه های  how to apply اشاره کرد.

در پایان دبیر انجمن علمی  HIT، با اشاره به پذیرفته شدن ۵ مقاله اعضای انجمن علمی در سومین همایش کشوری فناوری اطلاعات و ارتقا سلامت گفت، مشارکت در برگزاری بیش از ۲۰ عنوان ژورنال کلاب در بیش از ده جلسه یکی از دلایل پیشرفت سطح علمی دانشجویان در این مرکز بوده است.

در خاتمه آقای حیدری گفت :تشکر ویژه ای دارم از اساتید محترم گروه علوم پزشکی وارستگان که با نگاه متفاوتشان به این رشته سبب دلگرمی ما شده اند و همچنین انجمن کشوری بابت حمایت هایی که از ما داشته اند  و با سپاس فراوان از دانشجویان محترم مرکز که در کنار ما بوده اند.