شورای مرکزی و اعضای فعال کانون قرآن و عترت ماوا

جلسه هم‌اندیشی اعضای شورای مرکزی و اعضای فعال کانون قرآن و عترت ماوا

شنبه 12 آذر جلسه هم‌اندیشی اعضای شورای مرکزی و اعضای فعال کانون قرآن و عترت ماوا با حضور کارشناس فرهنگی برای برنامه‌ریزی در خصوص فعالیت‌های این کانون و اقدامات لازم برای جلب مشارکت حداکثری دانشجویان در این کانون برگزار گردید.

در این جلسه دانشجویان نظرات خود را درخصوص برنامه‌های مناسبتی مانند ایام فاطمیه، برگزاری مسابقات خلاقانه همچون مسابقه ایموجی که در ماه رمضان برگزار گردید، برگزاری برنامه‌های فرهنگی و مذهبی و.. بیان کردند و اقداماتی همچون دعوت از دانشجویان جهت شرکت در تئاتر ویژه ایام سوگواری حضرت زهرا(ع) ،اقداماتی با اهداف خیرخواهانه و همکاری با کانون‌های خیریه تبسم، کانون اجرا و گویندگی میکروفون و… مطرح گردید.

از دیگر مطالبی که در این جلسه مطرح شد دعوت از دانشجویان برای مشارکت در جشنواره قرآن و عترت بود که مقرر شد دانشجویانی که در جشنواره سال گذشته شرکت کرده‌اند به عنوان سفیر قرآنی در کلاسهای خود و همچنین در بین گروه‌های خود به تبلیغ این جشنواره و جذب دانشجویان بپردازند.
لازم به ذکر است در انتخابات کانون ماوا خانم ساجده سالمیان، سیدمحمدشایان شرف زاده، بنت الهدی سبزقبائی، صبا مرادی، زهرا نامور و یگانه صادقی به عنوان شورای مرکزی این کانون برگزیده شدند و پس از آن در جلسه بین اعضای شورای مرکزی، خانم سالمیان با انتخاب اعضا به عنوان دبیر این کانون مشخص شد.

جلسه هم‌اندیشی اعضای شورای مرکزی و اعضای فعال کانون قرآن و عترت ماوا