کانون هلال احمر

آغاز کار رسمی کانون هلال احمر در علوم پزشکی وارستگان

دوشنبه 22 اسفند 1401 انتخابات کانون هلال احمر علوم پزشکی وارستگان با حضور نمایندگان جمعیت هلال احمر مشهد مقدس از جمله آقای گلبهار برگزار شد. در نتیجه انتخابات خانم طاهری به عنوان دبیر و آقای محمدمهدی فهمیده به عنوان نائب دبیر برگزیده شدند و آغاز کار رسمی کانون هلال احمر در علوم پزشکی وارستگان در تاریخ 22 اسفند ماه در تقویم علوم پزشکی وارستگان ثبت شد.

در ابتدای این جلسه آقای گلبهار که به عنوان ناظر انتخاباتی از طرف جمعیت هلال احمر مشهد شرکت کرده بودند به تشریح وظایف دبیر و اعضای کانون پرداخته و گفتند برای اینکه کانون هلال احمر موفق شود بایستی کمیته‌های مختلف تشکیل شود تا هر یک از اعضا وظیفه‌ای را بر عهده گیرد همچنین در ادامه افزود مهم‌ترین ویژگی هلال احمر این است که در خدمت‌رسانی و انجام وظایف خود بین افراد، گروه‌ها و انسان‌هایی با تفکرات مختلف تفاوتی قائل نمی‌شود. اصل اساسی در این کانون این است که افراد صرفا برای تقویت رزومه یا داشتن مدرک نمیتوانند در این کانون مثمرثمر باشند و ضروری است که مانند یک عضو دلسوز و همراه سعی کنند در شرایط مختلف به ایفای نقش خود بپردازند.

در ادامه دکتر ذوالفقاری معاونت دانشجویی فرهگی ضمن بازدید از فرآیند انتخابات گفت کانون هلال احمر یکی از ضروری‌ترین کانون‌ها در دانشگاه‌ها است که خداروشکر این کانون در وارستگان آغاز به کار کرده است و امیدواریم با کمک ستاد جمعیت هلال احمر بتوانیم از ظرفیت دانشجویان خود برای مشارکت در برنامه‌های هلال احمر استفاده کنیم.

بعد از اینکه هر یک از کاندیدها خود را معرفی کردند انتخابات برگزار شد که در نتیجه کاندیدها آرای زیر را کسب کردند.

1-سعیده طاهری :26 رای

2- محمد مهدی فهمیده: 18 رای

3- فاطمه جناب: 13 رای

4- مهدیه اسحاق زاده: 8 رای

5- پردیس گلمکانی: 9 رای

6- شادی جورکش: 5 رای

7-مائده قاری زاده: 6 رای

8-ثنا محمودی: 10 رای

در نتیجه انتخابات خانم طاهری به عنوان دبیر و آقای محمدمهدی فهمیده به عنوان نائب دبیر برگزیده شدند. لازم به ذکر است تنها اعضای کانون هلال احمر حق شرکت در انتخابات را داشتند.

امید است این کانون نیز همچون سایر کانونهای فرهنگی علوم پزشکی وارستگان بتواند با انجام فعالیت‌های مختلف زمینه رشد فرهنگی را برای دانشجویان و سایر افراد فراهم سازد.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک کنید