The summer plan of Varestegan Medical Sciences Counseling Office for parents of students

طرح تابستانه دفتر مشاوره علوم پزشکی وارستگان مخصوص والدین دانشجویان

در حاشیه کارگاه آموزشی ویژه والدین دانشجویان قائینی رئیس اداره مشاوره علوم پزشکی وارستگان از خدمت جدید دفتر مشاوره علوم پزشکی وارستگان برای والدین دانشجویان خبر داد.

وی بیان کرد که یکی از عوامل مؤثر در شکل گیری رفتار فرد و سلامت روان، خانواده است. فضای خانه، نخستین و بادوام ترین عاملی است که، در رشد شخصیت افراد تأثیر می گذارد. به گونه ای که می توان گفت پدر و مادر نیرومندترین آموزگار افراد در زندگی، آموزش خانوادگی پایدارترین آموزش و محیط خانه مهم ترین آموزشگاه برای هر فرد می باشد. اغلب افراد دچار مشکلات مختلف شخصیتی و روانشناختی که فاقد بهداشت و سلامت روانشناختی هستند از خانواده‌های ناسالم برخاسته‌اند.

از این رو در تامین بهداشت روانشناختی افراد خانواده جایگاهی مهم دارد و ضروری است راهکارهای مناسب در تامین بهداشت روانشناختی خانواده و سلامت روان شناسایی و به مرحله اجرا گذارده شود. و ضروریست عواملی که مخل بهداشت روانشناختی خانواده‌ها هستند شناسایی و روش های مقابله با آنها توصیه گردد.
روشن است عدم تامین بهداشت روانشناختی خانواده، تلاش های فردی برای رسیدن به اهداف و پیشرفت های فردی و اجتماعی را با مانع روبرو خواهد ساخت. پس ضروری است که برای داشتن دانشجویانی با سلامت روان بیشتر سطح خدمات رسانی را به والدین نیز ارتقاء بدهیم.
در این طرح که از جلسات مشاوره ای با محوریت نحوه ارتباط موثر والد- فرزندی برای والدین دانشجویان بخصوص دانشجویان ترم اولی صورت خواهد گرفت.
با والدین دانشجویان ترم اول و به مرور تمامی والدین بصورت تلفنی تماس گرفته می شود،خدمات مختلف این طرح که شامل مشاوره تلفنی ، مشاوره حضوری و جلسات خانواده درمانی برای خانواده های مشکل دار هستند به والدین توضیح داده خواهد شد و برای والدینی که تمایل به برگزاری جلسات داشته باشند جلسات درمانی نیز صورت خواهد گرفت.