آنالیز ادراری

پنج شنبه مورخ ۶ خرداد ۱۴۰۰ کارگاه آموزش تئوری و عملی آنالیز ادراری به همت مهارتکده علوم پزشکی وارستگان و با همکاری انجمن علمی علوم آزمایشگاهی برگزار گردید.

مهارتکده مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان با همکاری انجمن علمی علوم آزمایشگاهی، روز پنج شنبه مورخ ۶ خرداد ۱۴۰۰ از ساعت ۱۰ الی ۱۵ کارگاه آموزش تئوری و عملی آنالیز ادراری را با تدریس دکتر  حسین جاوید ( دکتری بیوشیمی بالینی)، در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان برگزار کرد.

هدف از برگزاری این کارگاه 4 ساعته که بصورت حضوری برگزار شد  بررسی ماکروسکوپی نمونه­ ی ادرار، بررسی میکروسکوپی نمونه­ ی ادرار، بررسی case ها­ی بالینی بود و ساعات ابتدایی کارگاه به بیان مطالب تئوری پیرامون موضوع کارگاه به صورت بنیادی و بالینی اختصاص داشت و در ادامه ی آن، بررسی case های بالینی و آنالیز نمونه ی ادرار به صورت کار عملی به دانشجویان تدریس گردید.

هزینه ثبت نام این کارگاه برای دانشجویان وارستگان 40 هزار تومان، برای دانش آموختگان وارستگان،  60 هزار تومان و برای متقاضیان آزاد، 80 هزار تومان بوده است که مهارتکده علوم پزشکی وارستگان تخفیفات ویژه ای برای دانشجویان علاقمند در نظر گرفته بود.
مهارتکده علوم پزشکی وارستگان با در نظر داشتن استانداردهای ملی و بین المللی، استفاده از محیط آموزشی مناسب، بهترین شیوه های یادگیری و اساتید با تجربه نسبت به برگزاری کارگاه های مهارتی حضوری، آفلاین، وبینار، برنامه های بازآموزی و دوره های مهارتی بلند مدت اقدام می نماید.