HIS site

دسترسی به HIS بیمارستان‌های تامین اجتماعی در سایت HIS علوم پزشکی وارستگان

دکتر مظاهری مدیر گروه فناوری اطلاعات سلامت علوم پزشکی وارستگان از راه اندازی سایت HIS این مرکز خبر داد و گفت این سایت امکان مقایسه سیستم های اطلاعات بیمارستانی تامین اجتماعی و HIS دانشگاه های علوم پزشکی را برای دانشجویان علوم پزشکی وارستگان فراهم خواهد کرد.

دکتر مظاهری مدیر گروه فناوری اطلاعات سلامت مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان درخصوص راه اندازی سایت HIS این مرکز گفت: این سایت با ظرفیت40 نفر مجهز به  سیستم اطلاعات بیمارستانی یا همان HIS تامین است به عبارت دیگر HIS تمامی بیمارستان های تامین اجتماعی در این کارگاه فراهم شده است و دانشجویان ما امکان استفاده از این اطلاعات را دارند.

این کارگاه در موارد مختلفی میتواند مورد استفاده گروه HIT قرار گیرد. از جمله برای دانشجویان کارآموزی، یعنی دانشجویان ما علاوه بر اینکه امکان استفاده از HIS دانشگاه های علوم پزشکی که در حال حاضر در اکثر بیمارستان های دولتی در دسترس است را دارند، میتوانند با استفاده از این سایت از HIS  بیمارستان های تامین اجتماعی هم بهره مند شوند و امکان مقایسه این دو HIS رو داشته باشند که از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا این قابلیت برای تعداد کمی از دانشجویان سایر دانشگاه ها امکان پذیر است و معمولا دانشجویان سایر دانشگاه ها تنها میتوانند از یک نوع HIS استفاده کنند.اما در وارستگان این امکان برای دانشجویان فراهم شده تا با حضور در بیمارستان های دولتی هم از HIS علوم پزشکی مشهد استفاده کنند و هم از بیمارستان های تامین اجتماعی که در سایت HIS  وارستگان است، بهره مند شوند و در نهایت با مقایسه آنها ،نقاط قوت و نقاط ضعف هریک را شناسایی کرده و با ویژگی های هریک آشنا شوند.

در ادامه دکتر مظاهری گفت: دومین کاربرد این کارگاه، قابلیت استفاده در اکثر دروس گروه HIT است و دروسی مانند پرونده الکترونیک سلامت و یامدیریت اطلاعات سلامت 1 و 2 را  بصورت عملی و کاملا کاربردی به دانشجویان آموزش دهیم تا مهارت دانشجویان ارتقاء یابد.

همچنین مدیر گروه HIT افزود: از دیگر اهداف راه اندازی این کارگاه میتوان به برگزاری کارگاه ها و وبینارهای مهارتی اشاره کرد مثلاکدگذاری مرگ و میر، پرونده الکترونیک سلامت و …که با برگزاری کارگاه ها در این سایت امکان یادگیری مهارت ها بصورت عملی و کاربردی فراهم میشود.