بازدید هیاتی از حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت از علوم پزشکی وارستگان

پیرو درخواست مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان مبنی بر بازدید معاون محترم آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چهارشنبه مورخ 27 دی ماه با حضور هیأتی از حوزه معاونت آموزشی از علوم پزشکی وارستگان بازدید به عمل آمد.

در این بازدید که با حضور دکتر حسن زاده – دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی، دکتر ثابت- دبیر بورد شورای آموزش پزشکی عمومی، دکتر عطارباشی- دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، دکتر کلانتر- دبیر شورای کشوری برنامه تعالی-عدالت و بهره وری و همچنین معاون و قائم مقام معاون آموزشی علوم پزشکی مشهد- دکتر علمداران و دکتر نعمتی برگزار شد، ابتدا از امکانات، تجهیزات، آزمایشگاه‌ها، سایت و … بازدید صورت گرفت.

بازدید هیاتی از حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت از علوم پزشکی وارستگان

پس از آن دکتر وارسته – رئیس هیأت امنای علوم پزشکی وارستگان به معرفی این مرکز و اعضای هیات امنا و اهداف تاسیس این مرکز اشاره کرده و افزود یکی از مهم‌ترین اهداف ما در وارستگان آموزش پنهان مهارت‌ها به دانشجویان است تا دانشجویان مهارت‌های نرم همچون مدیریت، کار گروهی، حل مسئله و … را در فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی و … بیاموزند و در بازار کار و یا تحصیل در مقاطع بالاتر از سایر دانش‌آموختگان متمایز باشند.

در ادامه دکتر جهانگیر-رئیس مرکز گزارشی در خصوص عملکرد علوم پزشکی وارستگان ارائه نمود. در این گزارش، در ابتدا با اشاره به آمار بالای قبولی دانش آموختگان علوم پزشکی وارستگان در کنکور وزارت بهداشت در دانشگاه‌های برتر کشور گفت این آمار را نشان دهنده کیفیت بالای آموزشی در این مرکز عنوان کرده و ادامه داد اکثریت فارغ‌التحصیلان این مرکز جذب بازار کار شده‌اند که نشانگر متمایز بودن علوم پزشکی وارستگان در راستای هدف مهارت محوری و تقویت آن در میان دانشجویان بوده است.

بازدید هیاتی از حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت از علوم پزشکی وارستگان

سپس دکتر حسن زاده ضمن ابراز رضایت از عملکرد علوم پزشکی وارستگان گفت: اقدامات انجام شده در وارستگان نمونه بارز بهره‌وری است و افزود کارآفرینی مبحث مهمی است که در وارستگان به خوبی دیده می‌شود و آمار بالای قبولی در آزمون کارشناسی ارشد و اشتغال به کار بالای دانش آموختگان نشان از تاثیر گذاری بالایی است که در جامعه اتفاق افتاده است. دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی در ادامه گفت: از جمله نقاط قوت علوم پزشکی وارستگان میتوان به آموزش مهارت‌های پنهان به دانشجویان اشاره کرد که باعث ایجاد انگیزه کار تیمی در دانشجویان وارستگان شده است.

ایشان در ادامه پیشنهاداتی ارائه داد که از جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1- به هدف پیشرو بودن در در زمینه آموزش ترکیبی با توجه به وجود بستر مناسب ،در زمینه آموزش ترکیبی اقدامات بیشتری انجام شود .
2- افزایش فعالیت‌ها در راستای پاسخگویی اجتماعی. با توجه به اینکه در وارستگان اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است در مدارس و بخشهای مختلف شهر مشهد فعالیت ها در راستای پاسخگویی اجتماعی گسترش داده شود. به عنوان مثال تهیه هرم غذایی برای دانش آموزان مدارس، اندازه گیری قند خون و سایر تست‌ها برای عموم مردم.
3- بین المللی سازی آموزش‌های مهارتی و انجام اقدامات نوآورانه در این راستا.

بازدید هیاتی از حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت از علوم پزشکی وارستگان

این برنامه با انجام بازدید از بیمارستان ناظران پایان یافت.

گزارش تصویری این بازدید را اینجا مشاهده کنید.