میرزاوزیری

آنچه دانشگاه به ما نمی‌آموزد

دوشنبه 17 اردیبهشت ماه همایش ” آنچه دانشگاه به ما ن‌ِمی‌آموزد ” با حضور جناب آقای دکتر میرزاوزیری استاد گروه ریاضی محض و مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان برگزار شد.

در این جلسه که به مناسبت هفته آموزش و به همت معاونت پژوهش و بین الملل و با همکاری واحد EDC برگزار شد، دکتر میرزاوزیری، آموزش دانشگاهی را لازم و البته ” نه کافی” دانستند و در ادامه مهمترین مواردی که ممکن است در دانشگاه به دانشجو آموزش داده نشود را بیان کردند و افزودند برای اینکه دانشجو از دوران تحصیل خود به خوبی استفاده کند باید این موارد را بشناسد و سعی کند به کار گیرد.
کار تیمی، اشتراک کمتر، علم با ثروت، مشتری مداری، به روز رسانی، تغییرات متغیر، تداوم، الگو پذیری و تمام کردن از جمله مهم ترین مواردی بود که دکتر میرزاوزیری به آن اشاره کردند.
استاد گروه ریاضی محض و مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی درخصوص اشتراک کمتر به دانشجویان پیشنهاد دادند که با کسانی در ارتباط باشید که با آنها اشتراک کمتری دارید در این صورت است که میتوانید از آنها مطالب جدید بیاموزید و به دانسته های خود اضافه کنید. همچنین در رابطه با علم با ثروت ایشان بیان داشتند که علمی مفید است که با تولید ثروت همراه باشد و ثروتی ارزشمند است که در خدمت علم باشد و این دو همراه با هم ارزشمند و مثمرثمر خواهند بود.

این جلسه که با استقبال بسیار خوب شرکت کنندگان همراه بود با پرسش و پاسخ دانشجویان و اساتید به پایان رسید.