چرا باید عضو کمیته تحقیقات شویم؟

چهارشنبه ۹ خرداد ماه جلسه آشنایی با کمیتهٔ تحقیقات دانشجویی توسط کمیته تحقیقات و با همکاری واحد پژوهش و بین‌الملل برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا دبیر کمیته و اعضای شورای مرکزی معرفی شدند و شرح وظایف هر کارگروه و مجموعه فعالیت‌های مروبطه برای دانشجویان تشریح شد و همچنین نحوه عضویت در کارگروه ها به دانشجویان اعلام گردید.
پس از آن خانم هانیه کیخای مقدم توضیحات کاملی درباره سهیمه استعداد درخشان و همچنین پژوهشگر برتر شدن ارائه داد و با توجه به آینن نامه ها نحوه کسب امتیاز و فعالیت هایی که دانشجویان با مشارکت در آنها میتوانند از امتیازات بالا برای کسب عنوان پژوهشگر برتر شدن بهره‌مند شوند را برای دانشجویان شرکت کننده مطرح کرد. در پایان این جلسه که با استقبال بسیار خوب دانشجویان همراه بود، ثبت نام دانشجویان متقاضی به عضویت در کمیته تحقیقات صورت گرفت.

چرا باید عضو کمیته تحقیقات شویم؟
لازم به ذکر است این کمیته جهت تسهیل تحقیقات دانشجویی تاسیس شده است و‌ اصلی ترین هدف این کمیته مشق پژوهش و مقاله نویسی به دانشجویان می باشد.

اهداف این کمیته شامل موارد زیر است:

آشنایی دانشجویان جوان با مسئله‌ی پژوهش
آموزش پژوهش به صورت عملی
تربیت پژوهشگران آینده
راهنمایی دانشجویان در راستای شرکت در کنگره‌های مرتبط و ارسال مقالات از طریق برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌ها.

برای آگاهی از وظایف هر زیرگروه و عضویت در آنها، لطفا به آیدی هر سرگروه در تلگرام پیام داده و مشخصات خود را برایشان ارسال کنید.

کارگروه روابط عمومی:
@qzlmos01