انجمن علمی تغذیه

اولین جلسه انجمن علمی تغذیه با مسئول جدید فعالیت‌های دانشجویی گروه

به گزارش مفدا وارستگان، روز شنبه مورخ 08/05/1401 جلسه انجمن علمی علوم تغذیه با حضور خانم دکتر نوری، آقای دکتر طباطبائی‌زاده، آقای بابائی (دبیر) و سایر اعضای انجمن علمی تغذیه به صورت هیبریدی برگزار گردید. در این جلسه ابتدا آقای بابائی گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در طی دوره‌ی فعالیت خویش را ارائه کرده و سپس نکاتی را خطاب به دانشجویانی که تمایل به فعالیت در دوره‌ی بعدی انجمن علمی علوم تغذیه دارند بیان نمودند. در ادامه خانم دکتر نوری ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های دبیر و سایر اعضای انجمن علمی، خطاب به دانشجویان ادامه دهنده‌ی مسیر، نکاتی که باعث تداوم کار گروهی و حصول نتایج خوب می‌شوند را متذکر شدند. در نهایت آقای دکتر طباطبائی‌زاده در خصوص برنامه‌های آتی انجمن در دوره‌ی جدید با دانشجویان تبادل نظر نمودند.

گفتنیست دکتر نوری پش از این مسئولیت فعالیت‌های دانشجویی گروه تغذیه را بر عهده داشته است و با شروع ترم جدید، دکتر طباطبایی زاده عهده‌دار این مسئولیت خواهد بود. ایشان وظایفی از جمله تهیه و تدوین برنامه‌های سال‌ آینده به کمک اعضای انجمن علمی، پیگیری وضعیت نشریات، همکاری در برگزاری مراسمات و جشن‌های دانشجویی ، برگزاری اردوهای علمی، همکاری با مهارتکده برای برگزاری کارگاه‌ها و همچنین همکاری با سایر انجمن‌های درون دانشگاهی و برون دانشگاهی برای برگزاری همایش‌ها و سمینارها و… را بر عهده خواهند داشت.