ثبت نام ورودی

آغاز ثبت‌نام پذیرفته شدگان در علوم پزشکی وارستگان

شنبه 2 مهر ثبت نام پذیرفته شدگان در علوم پزشکی وارستگان بصورت حضوری آغاز شد. ثبت نام آنلاین پذیرفته‌ شدگان نیز از پنج‌شنبه 31 شهریور برای دانشجویان جدید الورود در دسترس بوده است. علاوه بر آن پذیرفته‌شدگان می‌توانند فرآیند ثبت‌نام خود را بصورت حضوری در روزهای  4، 6 و 7 مهر انجام دهند. گفتنیست در طی فرآیند ثبت‌نام پذیرفته شدگان می‌توانند از راهنمایی و مشورت با دانشجویان و اساتید هر رشته نیز بهره‌مند شوند. برای ثبت نام پذیرفته شدگان در علوم پزشکی وارستگان، ضروری است اطلاعیه ثبت نام به دقت مطالعه شود

گفتنیست شروع کلاس ها در نیمسال اول از تاریخ 9 مهرماه و در نیم سال دوم 23 بهمن ماه 1401 خواهد بود و نو ورودان نیمسال اول جهت مشاهده ی برنامه درسی خود به صفحه اصلی سایت مرکز قسمت رشته ذیربط –> دروس ارائه شده نیمسال اول 1401 مراجعه فرمایید و انتخاب واحد دانشجویان نو ورود توسط آموزش انجام خواهد شد.نام کاربری و کلمه عبور پورتال دانشجویی و سامانه آموزش مجازی متعاقباً و پس از ثبت نام و انتخاب واحد تحویل و یا ارسال خواهد شد و  کلیه کلاس ها به صورت حضوری برگزار خواهد شد. البته ارائه ترکیبی محتوای دروس از طریق سامانه آموزش مجازی تجربه موفق علوم پزشکی وارستگان از سال 1393 و قبل از شیوع کرونا بوده است.

برای مشاهده گزارش تصویری ثبت نام پذیرفته شدگان اینجا کلیک کنید.