برگزاری کمپین “آموزش غذای سالم” به مناسبت روز جهانی غذا توسط گروه کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی
به مناسبت فرارسیدن “روز جهانی غذا”، دانشجویان گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی وارستگان، کمپین آموزشی خلاقانهای با عنوان “آموزش غذای سالم” برای کودکان در مهدکودک و پیش دبستانی پویندگان رسالت برگزار کردند.
این برنامه در تاریخ ۲۸ مهرماه 1404و با هدف نهادینه کردن فرهنگ تغذیه سالم از سنین پایین، با سرپرستی خانم دکتر پزشکی برگزار شد.
در این کمپین، دانشجویان با طراحی چهار ایستگاه بازی و سرگرمی و فیلم آموزشی هرم غذایی ، مفاهیم مهمی مانند:
✅شناخت گروههای غذایی اصلی
✅تمایز بین غذاهای سالم و ناسالم
✅اهمیت مصرف میوه و سبزیجات
به زبانی ساده و کودکانه آموزش داده شد. فضای شاد و پرانرژی این برنامه، نقش مؤثری در یادگیری بهتر این مفاهیم برای کودکان داشت.
این کمپین که در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه ها برگزار شد، نشان میدهد که سرمایهگذاری بر آموزش نسل آینده، کلید ساختن جامعهای سالمتر است.
🔶انجمن علمی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)🔶


