نقش تولید دانش بنیان در امنیت غذایی

حضور اعضا هیئت علمی و دانشجویان گروه کنترل کیفی مواد غذایی در نشست هم اندیشی “نقش تولید دانش بنیان در امنیت غذایی” همزمان با روز جهانی غذا

24 مهر همزمان با روز جهانی غذا، نشستی با عنوان ” نقش تولید دانش بنیان در امنیت غذایی ” در محل دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد که اعضای هیئت علمی و دانشجویان گروه کنترل کیفی مواد غذایی مرکز نیز در این جلسه شرکت کردند.

هر ساله FAO برای توجه جهانیان به موضوع غذا و محورهای مرتبط با امنیت غذایی، شعاری را در روز جهانی غذا اعلام میدارد و سال 2022 در هفتاد و پنجمین سالگرد ایجاد FAO، شعار این روز با عنوان “هیچ کس را نادیده نگیر (Leave No One Behind) مطرح نمود.

به همین مناسبت امسال 24/7/1401 همزمان با روز جهانی غذا نشستی با عنوان ” نقش تولید دانش بنیان در امنیت غذایی ” در محل دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد که اعضای هیئت علمی و دانشجویان گروه کنترل کیفی مواد غذایی مرکز نیز در این جلسه شرکت کردند.
در این جلسه که با حضور رئیس محترم جهاد کشاورزی استان، معاون غذا در سازمان غذا-دارو، مدیران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، اساتید برجسته صنایع غذایی استان و دانشجویان برگزار شد به موضوعات زیر پرداخته شد:
• الگوی مصرف، ایمنی و امنیت غذایی
• تولید دانش بنیان غذا
• کاهش ضایعات و افزایش بهره وری
• نقش پژوهش در زنجیره تأمین مواد اولیه صنایع غذایی

در پایان هم پنل صنعتی با حضور مسئولین فنی برندهای غذایی مطرح از جمله شاهسوند و مولتی کافه برگزار شد که به چالش های موجود در صنعت غذا پرداختند.

دانشجویان گروه کنترل کیفی مرکز آشنایی با بروز ترین مباحث مطرح شده در صنعت غذا، چالش های این حوزه و همفکری در خصوص راهکارهای مفید در جهت حفظ امنیت غذا و همچنین هم اندیشی با اساتید برجسته این صنعت را از مهم ترین دستاوردهای این نشست برشمردند.