نام و کد درسآزمایشگاه کنترل کیفیت 1
تعداد واحد1.5 واحد
تعداد جلسات20 جلسه
پیش نیازکنترل کیفیت 1
استاد درسحامد فراجی
پست الکترونیک استادhamed.0102@gmail.com

اهداف درس

آشنایی دانشجویان با آزمایشات استاندارد صنعت غذا

شرح درس:

سرفصل های هر جلسه

جلسه اول: تعیین افت مفید و غیر مفید گندم

جلسه دوم: اندازه گیری وزن هکتولیتر

جلسه سوم: اندازه گیری گلوتن (مرطوب و خشک)

جلسه چهارم: اندازه گیری میزان خاکستر آرد

جلسه پنجم: تعیین کیفیت پروتئین گندم (آزمون Pelshenk )

جلسه ششم: تعیین کیفیت پروتئین گندم (آزمون Zelney )

جلسه هفتم: تعیین کیفیت آرد (فارینوگراف و اکستنسوگراف)

جلسه هشتم: اندازه گیری مارک چغندر

جلسه نهم: تعیین عدد موس، سوئدی و سیلین در چغندر

جلسه دهم: اندازه گیری میزان قند در چغندر (پلاریمتر – ساکارومتر)

جلسه یازدهم: تعیین درصد رافینوز در ملاس

جلسه دوازدهم: اندازه گیری میزان ساکاروز در ملاس

جلسه سیزدهم: اندازه گیری میزان پروتئین کل

جلسه چهاردهم: اندازه گیری رطوبت و خاکستر در فرآورده های گوشتی

جلسه پانزدهم: اندازه گیری چربی در فرآورده های گوشتی

جلسه شانزدهم: تعیین میزان فسفر کل

جلسه هفدهم: تعیین نمک در فرآورده های گوشتی

جلسه هجدهم: تعیین نشاسته در فرآورده های گوشتی

جلسه نوزدهم: تعیین میزان نیترات و نیتریت در فرآورده های گوشتی

جلسه بیستم: رنگ سنجی در فرآورده های گوشتی

منابع

  1. استانداردهای ملی

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!