دعوت به همکاری
ثبت نام بین الملل
وارستگان در یک نگاه
ویژه پذیرفته شدگان 1403
TelegranVarasteganmedvarasteganstcLinkedInAparatvarasteganmedYoutube
علوم پزشکی وارستگان

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان

تماس با ما
تلفن: 05135091160 ایمیل: info [at] varastegan.ac.ir
  • خانه
  • درباره ما
  • تیم ما
  • ریاست
  • آموزش
  • پژوهش و فناوری
  • فرهنگی دانشجویی
  • بین الملل
  • مهارتکده
  • دانش آموختگان
  • تجهیزات و امکانات
  • مالی اداری
  • تماس با ما
 
Fa
 
علوم پزشکی وارستگان
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکیمرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
همکاری با ما |
پذیرش بین‌الملل |
در یک نگاه |
ثبت نام پذیرفته شدگان |
TelegranVarasteganmedvarasteganstcLinkedInAparatvarasteganmedYoutube
  • خانه
  • درباره ما
  • تیم ما
  • ریاست
  • آموزش
  • پژوهش و فناوری
  • فرهنگی دانشجویی
  • بین الملل
  • مهارتکده
  • دانش آموختگان
  • تجهیزات و امکانات
  • مالی اداری
  • تماس با ما
Fa

گزارش عملکرد کنترل کیفی

صفحه اصلی صنایع غذایی گزارش عملکرد کنترل کیفی

گزارش عملکرد صنایع غذایی(کنترل کیفی)

  • سال تحصیلی 1402-1401

سال تحصیلی 1402-1401

  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
  • گزارش عملکرد گروه تغذیه.سال 98-99
  • سال تحصیلی 97-98

سال تحصیلی 97-98

  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401
  • گزارش عملکرد علوم وصنایع غذایی 1400-1401

۱۴۰۱-۰۴-۱۵

صنایع غذایی

لینکدینواتس اپتلگرامایمیلچاپ

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!

دسترسی سریع

  • آشنایی با رشته
  • اعضای گروه
  • دروس نیمسال
  • دانشجویان ممتاز
  • بازگشت به صفحه رشته

رشته ها

  • علوم تغذیه
  • علوم آزمایشگاهی
  • فناوری اطلاعات سلامت
  • صنایع غذایی(کنترل کیفی و بهداشتی)
  • مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی

تماس با ما

  • آدرس: مشهد، بلوار وکیل آباد، نبش لادن3 ، پلاک 98
  • تلفن: 35091160-051
  • نمابر: 35091172-051
  • کدپستی: 9179666769
  • ایمیل: info [at] varastegan.ac.ir

لینک های مفید

  • دانشگاه های علوم پزشکی
  • دانشگاه های وزارت علوم
  • سازمان ها و نهادها
  • مراکز علمی پژوهشی
  • شرکت های دانش بنیان
  • پایگاه های علمی

سایر لینک ها

راهنما ها و آموزش ها
قوانین و مقرارت خرید اینترنت
راهنمای خرید حجم اینترنت
خرید اینترنت

© کپی رایت 2022 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به علوم پزشکی وارستگان می باشد.