کارگاههای برگزار شده توسط گروه کنترل کیفی
| لیست کارگاهها و دورههای برگزار شده | |||||
| 1 | بهداشت و ایمنی مواد غذایی | آذر 1399 | |||
| 2 | اصول و روشهای نوین نگهداری مواد غذایی | دی 1398 | |||
| 3 | آشنایی با اصول برچسب گذاری مواد غذایی و نشانگرهای رنگی | ( 3 دوره ) آبان 1398 خرداد 1403 مرداد 1403 |
|||
| 4 | ارزیابی تقلبات در مواد غذایی، روش کنترل و اندازه گیری آنها | آبان 1398 | |||
| 5 | آشنایی با اصول HACCP در مواد غذایی | آذر 1401 | |||
| 6 | اصول خوب تولید ( GMP) مواد غذایی | بهمن 1401 | |||
| 7 | آموزش ایمنی، محافظت و مدیریت در آزمایشگاه | اسفند 1400 | |||
| 8 | ارزیابی کمی مخاطرات میکروبی، مبانی و کاربردها | تیر 1399 | |||
| 9 | اثر مایکروویو بر ارزش غذا | بهمن 1400 | |||
| 10 | غنی سازی مواد غذایی | مهر 1399 | |||
| 11 | مهارت های پایه آزمایشگاهی میکروبیولوژی | مرداد 1401( 20 ساعت) شهریور 1402 ( 20 ساعت) |
|||
| 12 | آشنایی با محصولات تراریخته (GMO) ، قوانین و چالش ها | بهمن 1401 ” با همکاری آکادمی آلپ | |||
| 13 | بسته بندی های نوین در صنایع غذایی | اردیبهشت 1401 | |||
| 14 | شرایط خوب بهداشتی (GHP) مواد غذایی | مهر 1402 | |||
| 15 | مدیریت آلرژن ها در مواد غذایی | آذر 1401 | |||
| 16 | اشنایی با اصول و قوانین برند حلال در مواد غذایی | مهر 1397 آذر 1398 |
|||
| 17 | اصول نمونه برداری مواد غذایی | مرداد 1403 | |||
| 18 | اصول مقاله نویسی | (2 دوره) مرداد 1401 – آبان 1402 |
|||
| 19 | ممیزی سیستمهای مدیریت کیفیت ISO 19011 | اسفند 1401 | |||
| 20 | الزامات جامع و کاربردی اشتغال در صنایع غذایی | بهمن 1401 | |||
| 21 | اصول نمونه برداری مواد غذایی ( در آزمایشگاه) | بهمن 1401 | |||
| 22 | کاربرد بیوسنسور ها در صنایع غذایی | بهمن 1401 | |||
| 23 | شرایط خوب تولید (GMP) | بهمن 1401 | |||
| 24 | رزومه نویسی مدرن | دی 1402 | |||
| 25 | تقلبات در صنایع غذایی، راه های شناسایی تقلبات و باورهای غلط مواد غذایی | آذر 1401 خرداد 1403 (دو دوره) |
|||
| 26 | مدیریت کیفیت جامع در صنایع غذایی | بهمن 1401 | |||
| 27 | کوچینگ در راه اندازی واحدهای غذایی | دی 1401 با همکاری آکادمی آلپ و ایکاد | |||
| 28 | کاربرد انواع استاندارهای ISO در صنایع غذایی | خرداد 1402با همکاری آکادمی ایکاد | |||
| 29 | تحقیق و توسعه در صنایع غذایی (R & D) | اسفند 1402 | |||
| 30 | صفر تا صد سامانه های غذا و دارو و ثبت منبع | اردیبهشت 1403 | |||
| 31 | الزامات کلی و ایمنی در آزمایشگاه موادغذایی برای ازمونهای میکروبیولوژی | اردیبهشت 1403 | |||
| 32 | آشنایی با چک لیست PRPS سامانه غذا و دارو | اردیبهشت 1403 با همکاری آکادمی آلپ |
|||
| 33 | آزمایشگاه شیمی موادغذایی | خرداد 1403 | |||
| 34 | همایش کشوری روزجهانی ایمنی غذا | خرداد 1403 | |||
| 35 | نحوه اخذ مشاغل خانگی | مرداد 1403 | |||
| 36 | اصول بهداشت محیط در آشپزخانه ها و کیترینگ ها | مهر 1403 | |||
| 37 | ارائه پویا و جذاب با نرم افزار prezi | دی 1398 | |||
| 38 | فرآورده های پروبیوتیک و تاثیرات سلامتی بخش آنها | بهمن 1397 | |||
| 39 | الزامات، تکنولوژی و فرآیند تولید روغن و مارگارین | خرداد 1402 | |||
| 40 | الزامات، تکنولوژی و فرایند تولید و بسته بندی قهوه | اردیبهشت 1402 | |||
| 41 | دوره تخصصی اصولGMP و تجزیه و تحلیل خطر نقاط کنترل بحرانی و استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی | اسفند 1403 | |||
| 42 | دوره تخصصی الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت ISO22000 | اسفند 1403 | |||
