برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی رشته کنترل کیفی

دوشنبه 9 آبان جلسه معارفه دانشجویان نو ورود رشته کنترل کیفی ورودی 1401 علوم پزشکی وارستگان با حضور ریاست مرکز، اعضای گروه، دانشجویان جدیدالورود و انجمن علمی کنترل کیفی برگزار گردید. در این جلسه دانشجویان با اساتید و اعضای هیئت علمی، کانون‌های فرهنگی، انجمن علمی دانشجویی و… آشنا شدند.

در ابتدای جلسه دکتر جهانگیر، ریاست علوم پزشکی وارستگان ضمن عرض تبریک به دانشجویان جدیدالورود گفت: برای اینکه پس از فارغ‌التحصیلی از سایر رقیبان خود متمایز باشید باید مهارت‌های تخصصی و  عمومی و مهارت‌های نرم خودتان را بهبود ببخشید همچنین لزوم موفقیت در جامعه کنونی توسعه شبکه ارتباطی است چراکه تا وقتی شما برای اساتید، دوستان و افراد برجسته حوزه‌های تخصصی خود شناخته شده نباشید، شانس پیداکردن شغل مناسب و به دنبال آن موفقیت بعدیتان کاهش می‌باید.

بعد از سخنرانی دکتر جهانگیر، دکتر کیفی- معاون آموزشی به معرفی واحدهای مختلف علوم پزشکی وارستگان از جمله EDC، امور آموزشی، معاونت دانشجویی فرهنگی و مهارتکده پرداختند و به دانشجویان جدیدالورود توصیه کردند برای موفقیت باید پیوسته ، هرچند با قدم‌های کوچک رو به جلو حرکت کرد.

در ادامه دکتر پزشکی-مدیر گروه کنترل کیفی به معرفی رشته و تفاوتهای آن با مهندسی صنایع پرداخت و گستره فعالیت‌های متفاوت دانشجویی در وارستگان را برای دانشجویان تشریح کرد. در انتهای مراسم مراسم روپوش پوشان و قرائت سوگندنامه برگزار گردید و با گرفتن عکس دسته جمعی این جلسه پایان یافت.

برای مشاهده گزارش تصویری این مراسم اینجا کلیک کنید.