دروس ارائه شده نیمسال 4021

ورودی 4021

کنترل کیفی 4021 8 الی 10 10 الی 12 12 الی 14 14 الی 16 16 الی 18
شنبه
یکشنبه آز میکروبیولوژی عمومی (دکتر پزشکی)
کد درس: 5062 گروه :1051 آزمایشگاه شماره 1


آز شیمی تجزیه (دکتر نوروزی شاد)
کد درس :5082 گروه :1052 آزمایشگاه شماره 5

آز میکروبیولوژی عمومی (دکتر پزشکی)
کد درس: 5062 گروه :1052 آزمایشگاه شماره1


آز شیمی تجزیه (دکتر نوروزی شاد)
کد درس :5082 گروه :1051 آزمایشگاه شماره 5

آز انگل شناسی عمومی (اقای گنج بخش) – آزمایشگاه شماره 3
کد درس: 5062 گروه :1052


دوشنبه شیمی -فیزیک (دکتر نوروزی شاد)
کد درس:5091 گروه :105 کلاس:211
آز بیوشیمی عمومی (خانم سنایی)
کد درس :5102 گروه:1051 آزمایشگاه شماره 6


آز شیمی -فیزیک (دکتر نوروزی شاد)
کد درس : 5092 گروه :1052 آزمایشگاه شماره 5

آز شیمی -فیزیک (دکتر نوروزی شاد)
کد درس : 5092 گروه :1051 آزمایشگاه شماره5


آز بیوشیمی عمومی (خانم سنایی)
کد درس :5102 گروه:1052 آزمایشگاه شماره 6

سه شنبه  میکروبیولوژی عمومی و انگل شناسی (دکتر پزشکی- دکتر صرافان)
کد درس:5061 گروه: 105 کلاس:216
زبان عمومی (خانم سدیری)
کد درس:5007 گروه : 5005 کلاس:202


دانش خانواده (خواهران – برادران)
چهارشنبه بیوشیمی عمومی (دکتر بندگی)
کد درس: 5101 گروه:105 کلاس 216
زبان عمومی (خانم سدیری)
کد درس:5007 گروه : 5005 کلاس:202
آز انگل شناسی عمومی (اقای گنج بخش) – آزمایشگاه شماره 3
کد درس: 5062 گروه :1051


آز فیزیک (دکتر ایمان پرست) –
درس: 5022 گروه 1052 آزمایشگاه شماره 5
پنجشنبه شیمی تجزیه (دکتر جهانی)
کد درس:5081 گروه :105 کلاس 216
فیزیک عمومی (آقای مهندس فرشید)
کد درس: 5021 گروه 105 کلاس 216
آز فیزیک (دکتر ایمان پرست) –
درس: 5022 گروه 1051 آزمایشگاه شماره 5
ورودی 4011

کنترل کیفی 14011 8 الی 10 10 الی 12 12 الی 14 14 الی 16 16 الی 18
شنبه
یکشنبه اصول مهندسی صنایع غذایی (دکتر کاراژیان) کد درس : 518 گروه :105 کلاس 241 اصول مهندسی صنایع غذایی (دکتر کاراژیان) کد درس : 518 گروه :105 کلاس 241 اصول اقتصاد و مدیریت صنعتی (دکتر فیروز زارع)
کد درس : 540 گروه :105 کلاس:216
دوشنبه اصول و روش های نگهداری مواد غذایی (دکتر بقائی)
کد درس: 521 گروه 105 کلاس:241
شیمی مواد غذایی 2 (دکتر پزشکی)
کد درس: 513 گروه:105 – کلاس 241
آیین زندگی (دکتر آزاد)
50022-5001- کلاس 235
سه شنبه میکروبیولوژی صنعتی (دکتر پزشکی)
کد درس :527 گروه : 105
کلاس 216
آز تجزیه مواد غذایی (دکتر توسلی – دکتر صرافان)
کد درس: 5242 گروه :105 آزمایشگاه شماره5
چهارشنبه آمار مقدماتی (دکتر مظاهری)
کد درس : 511 گروه : 105کارگاه کامپیوتر1
شیمی مواد غذایی 2 (دکتر پزشکی)
کد درس: 513 گروه:105 – کلاس 241
تجزیه مواد غذایی (دکتر فیضی)
کددرس :5241 گروه: 105کلاس 211
آز تجزیه مواد غذایی (دکتر توسلی – دکتر صرافان)
کد درس: 5242 گروه :105 آزمایشگاه شماره5
ورودی 4001

کنترل کیفی 14001 8 الی 10 10 الی 12 12 الی 14 14 الی 16 16 الی 18
شنبه مدیریت خطر در حوادث و بلایا (دکتر قاسمی) –
500400-5002
کلاس 221
تاریخ امامت (دکتر باقری)
50043-5001 – کلاس 216
یکشنبه
روش های بررسی و پژوهش (دکتر صرافان)
کد درس: 522 گروه :105 – کارگاه شماره 1
آز کنترل کیفیت 2 (خانم مهندس شهرادفر)
کد درس: 5262 گروه: 105 آزمایشگاه شماره 4
دوشنبه اثر فرایند بر ارزش غذا (دکتر پزشکی)
کد درس: 536 گروه :105- کلاس 216
صنایع روغن (دکتر بقائی)
کد درس: 531 گروه : 105- کلاس 202
انقلاب اسلامی ایران (اقای عابدی) – کلاس 225
سه شنبه صنایع سبزی،میوه و کنسرو (دکتر سالاری)
کد درس: 532 گروه : 105- کلاس 241
صنایع شیر و لبنیات (دکتر فربود)
کد درس: 530 گروه : 105 – کلاس 241
چهارشنبه صنایع بسته بندی (دکتر توسلی)
کد درس: 535 گروه : 105 -کلاس 202
صنایع قنادی و نوشیدنی (دکتر حصاری نژاد- دکتر یگانه زاد)
کد درس: 534 گروه : 105- کلاس 202
پنجشنبه کنترل کیفیت مواد غذایی (2) (دکتر عبدی مقدم)
کد درس: 5261 گروه : 105 – کلاس 202
کنترل کیفیت 2 (دکتر عبدی مقدم) – کلاس 202

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!