برگزاری کارگاه "تکنولوژی های نوین در صنعت غذا" برای کارشناسان تغذیه توسط عضو هیات علمی وارستگان

برگزاری کارگاه “تکنولوژی های نوین در صنعت غذا” کارشناسان تغذیه مراکز بهداشت پنجگانه مشهد توسط عضو هیات علمی وارستگان

آگاهی در خصوص چشم انداز آینده صنایع غذایی یکی از مهارت های دانشی لازم برای متخصصان و کارشناسان تغذیه است. به همین منظور یکی از دوره های ضمن خدمت کارشناسان تغذیه مراکز بهداشت پنجگانه مشهد، با عنوان “تکنولوژی های نوین در صنعت غذا” برنامه ریزی و اجرا شد.

در این دوره 6 ساعته که در تاریخ 1404/07/15 در محل مرکز بهداشت شماره 1 مشهد، به صورت هیبریدی (حضوری – آنلاین) برگزار شد خانم دکتر پزشکی عضو هیئت علمی گروه کنترل کیفی مواد غذایی علوم پزشکی وارستگان به عنوان مدرس دوره حضور داشتند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!