برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی رشته علوم آزمایشگاهی

دوشنبه 9 آبان جلسه معارفه دانشجویان نو ورود رشته علوم آزمایشگاهی ورودی 1401 علوم پزشکی وارستگان با حضور ریاست مرکز، اعضای گروه، دانشجویان جدیدالورود و انجمن علمی علوم آزمایشگاهی برگزار گردید. در این جلسه دانشجویان با اساتید و اعضای هیئت علمی، کانون‌های فرهنگی، انجمن علمی دانشجویی و… آشنا شدند.

در ابتدای جلسه دکتر جهانگیر، ریاست علوم پزشکی وارستگان ضمن عرض تبریک به دانشجویان جدیدالورود گفت: برای اینکه پس از فارغ‌التحصیلی از سایر رقیبان خود متمایز باشید باید مهارت‌های تخصصی و  عمومی و مهارت‌های نرم خودتان را بهبود ببخشید همچنین لزوم موفقیت در جامعه کنونی توسعه شبکه ارتباطی است چراکه تا وقتی شما برای اساتید، دوستان و افراد برجسته حوزه‌های تخصصی خود شناخته شده نباشید، شانس پیداکردن شغل مناسب و به دنبال آن موفقیت بعدیتان کاهش می‌باید.

بعد از سخنرانی دکتر جهانگیر، دکتر کیفی- معاون آموزشی به معرفی واحدهای مختلف علوم پزشکی وارستگان از جمله EDC، امور آموزشی، معاونت دانشجویی فرهنگی و مهارتکده پرداختند و به دانشجویان جدیدالورود توصیه کردند برای موفقیت باید پیوسته ، هرچند با قدم‌های کوچک رو به جلو حرکت کرد.

بعد از اینکه آقای حسن‌دخت-دبیر انجمن علمی علوم آزمایشگاهی تجربیات خود را از دوران دانشجویی و همچنین دبیری در انجمن علمی در اختیار دانشجویان قرار دادند، دکتر حبیبی- مدیر گروه و استاد مشاور دانشجویان ورودی 4011 ضمن عرض تبریک به دانشجویان نوورود، مطالبی را درخصوص بازار کار و رشته علوم آزمایشگاهی برای دانشجویان مطرح کردند.

بخش پایانی این جلسه هم با صحبت‌های دکتر ده‌باشی مسئول فعالیت‌های دانشجویی گروه علوم تغذیه و فعالیت‌های انجمن علمی و نحوه عضویت در انجمن علمی اختصاص داشت.

برای مشاهده گزارش تصویری این مراسم اینجا کلیک کنید..