نام و کد درسآزمایشگاه کنترل کیفیت 1
تعداد واحد1.5 واحد
تعداد جلسات20 جلسه
پیش نیازکنترل کیفیت 1
استاد درسحامد فراجی
پست الکترونیک استادhamed.0102@gmail.com
اهداف درس
آشنایی دانشجویان با آزمایشات استاندارد صنعت غذا
شرح درس:
–
سرفصل های هر جلسه
جلسه اول: تعیین افت مفید و غیر مفید گندم
–
جلسه دوم: اندازه گیری وزن هکتولیتر
–
جلسه سوم: اندازه گیری گلوتن (مرطوب و خشک)
–
جلسه چهارم: اندازه گیری میزان خاکستر آرد
–
جلسه پنجم: تعیین کیفیت پروتئین گندم (آزمون Pelshenk )
–
جلسه ششم: تعیین کیفیت پروتئین گندم (آزمون Zelney )
–
جلسه هفتم: تعیین کیفیت آرد (فارینوگراف و اکستنسوگراف)
–
جلسه هشتم: اندازه گیری مارک چغندر
–
جلسه نهم: تعیین عدد موس، سوئدی و سیلین در چغندر
–
جلسه دهم: اندازه گیری میزان قند در چغندر (پلاریمتر – ساکارومتر)
–
جلسه یازدهم: تعیین درصد رافینوز در ملاس
–
جلسه دوازدهم: اندازه گیری میزان ساکاروز در ملاس
–
جلسه سیزدهم: اندازه گیری میزان پروتئین کل
–
جلسه چهاردهم: اندازه گیری رطوبت و خاکستر در فرآورده های گوشتی
–
جلسه پانزدهم: اندازه گیری چربی در فرآورده های گوشتی
–
جلسه شانزدهم: تعیین میزان فسفر کل
–
جلسه هفدهم: تعیین نمک در فرآورده های گوشتی
–
جلسه هجدهم: تعیین نشاسته در فرآورده های گوشتی
–
جلسه نوزدهم: تعیین میزان نیترات و نیتریت در فرآورده های گوشتی
–
جلسه بیستم: رنگ سنجی در فرآورده های گوشتی
–
منابع
- استانداردهای ملی
