سمینارها و ژورنال کلاب های گروه علوم و صنایع غذایی

برای دسترسی به محتوای اسلایدها و پاورپوینت های ارائه شده در سمینارهای دانشجویان علوم و صنایع غذایی اینجا کلیک کنید.

سمینار ها و ژورنال کلاب های دانشجویان صنایع غذایی سال تحصیلی 1403-404
ردیف نام و نام خانوادگی دانشجو استاد راهنما موضوع ارائه
1 علیرضا اسماعیل زاده دکتر پزشکی بررسی استفاده از استخراج با سیال فوق بحرانی بر خواص فیتوکمیکال ها
2 مهدیه اسحاق زاده دکتر پزشکی استفاده از اینولین به عنوان جایگزین چربی در مواد غذایی
3 ریحانه شکیبا دکتر پزشکی بررسی انواع روش های تشخیص سریع فساد در گوشت
4 معصومه فاتحی دکتر صرافان جایگزین های نمک طعام در مواد غذایی
5 نازنین نیکخوی دکتر صرافان کاربرد اسپیرولینا در بسته بندی مواد غذایی
6 مریم رحیمی دکتر بقائی استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی طبیعی در روغن های خوراکی
7 شایان سبزبانی دکتر بقائی بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های مواد غذایی در طی نگهداری
8 نرگس غلامزاده
الهه ریگی
سعیده سیروس
دکتر پزشکی تولید باکتریوسین ها و کاربرد آن در صنعت غذا
9 مبینا اسماعیل زاده
محترم حسینی
فاطمه بلبل تربتی
دکتر پزشکی افزودنی های میکروبی به عنوان جایگزین های تردسازی گوشت
10 زهرا ابراهیم زاده
شکیبا برادران
انسیه روان جمجاه
دکتر پزشکی تولید صنعتی بیوپپتیدها و کاربرد آن در صنعت غذا
11 سعیده هراتی
میترا نقدبیشی
مهدیه پاکروان
دکتر پزشکی حذف فلزات سنگین از مواد غذایی با استفاده از میکروارگانیسم ها
12 اسما حقیقت پور
نوشین حسنی
فاطمه هاشمی جواهری
دکتر پزشکی میکروجلبکها به عنوان سوپرفود
13 زهرا مرادیان
غزاله اسفندی
زهرا ثاقب
دکتر پزشکی تولید میکروبی امگا 3 و کاربرد آن در فرآورده های غذایی
14 زهرا مظفری
سیما معمرزاده
مبینا سلیمیان
دکتر پزشکی غنی سازی میکروبی (Biofortification) مواد غذایی و بهبود کیفیت تغذیه ای مواد غذایی
15 پریسا اسدپور
مهری محمدزاده
فاطمه سلیمانی
دکتر پزشکی کنترل بیولوژیکی پاتوژن ها در مواد غذایی
16 علی زینلی
فرحان فهیمی نیا
عارفه کدخدایی
دکتر پزشکی تولید صنعتی پروبیوتیک ها و کاربرد آن در مواد غذایی
17 مانی خادم رضا
محمدامین سینایی
مقداد جلیلیان
دکتر پزشکی تولید میکروبی قندهای کم کالری و کاربرد آن در صنایع غذایی

 

سمینارهای دانشجویان علوم و صنایع غذایی در نیمسال 4022
ردیف نام و نام خانوادگی دانشجو استاد راهنما موضوع ارائه
1 فاطمه محمودی
عاتکه خوشبخت
دکتر پزشکی کاربرد بیوپپتیدها به عنوان افزودنی غذایی
2 فاطمه جناب
مبینا یعقوبی
دکتر پزشکی تولید میکروبی آنزیم های فعال در سرما و کاربرد آن در صنایع غذایی
3 ابوالفضل کدخدا
محمد آذرکمان
دکتر پزشکی جایگزین های میکروبی گوشت
4 مهلا چزگی
هدیه کرباسی
دکتر پزشکی انواع رنگ های میکروبی و کاربرد آنها در صنعت غذا
5 پریسا بهنام
حسنا دانژه
دکتر پزشکی تولید میکروبی بیوپلیمرها و نقش آن به عنوان افزودنی های غذایی
6 مینا گزل
عطیه پازوکی
دکتر پزشکی تخمیر بستر جامد و کاربردهای آن
7 محمد مهدی فهمیده
محمدمهدی تیموری
دکتر پزشکی طعم دهنده های میکروبی در مواد غذایی
8 امیررضا دانشمندی
مصطفی محمودی
دکتر پزشکی بیوماینینگ، جایگزین اسخراج های سنتی
9 دانشجویان 4001 دکتر پزشکی فرآوری شکر از نیشکر: چالش ها و راهکارها
سمینارهای دانشجویان علوم و صنایع غذایی در نیمسال 4021
ردیف نام و نام خانوادگی دانشجو استاد راهنما موضوع ارائه
1 ریحانه شکیبا دکتر پزشکی تولید آنزیم های میکروبی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
2 مهدیه اسحاق زاده دکتر پزشکی استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج اسیدهای آمینه و بیوپپتیدها
3 نازنین نیکخوی دکتر پزشکی تولید سوخت های زیستی با استفاده از ضایعات مواد غذایی
4 علیرضا اسماعیل زاده دکتر پزشکی تولید میکروبی ویتامین ها
5 معصومه فاتحی دکتر پزشکی زیست پالایی در ضایعات مواد غذایی
6 مریم رحیمی دکتر پزشکی استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج رنگدانه ها و آنتی اکسیدان های مواد غذایی
7 شایان سبزبانی دکتر پزشکی جایگاه میکروبیولوژی صنعتی در علوم پزشکی و تولیدات دارویی
8 ریحانه شکیبا دکتر پزشکی کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی
9 معصومه فاتحی دکتر پزشکی کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی
10 مهدیه اسحاق زاده دکتر پزشکی کاربرد پالس های الکتریکی در نگهداری مواد غذایی
11 نازنین نیکخوی دکتر پزشکی بسته بندی های هوشمند در صنایع غذایی
12 مریم رحیمی دکتر پزشکی کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی
13 علیرضا اسماعیل زاده دکتر پزشکی استفاده از بسته بندی های با اتمسفر اصلاح شده (MAP) و کنترل شده (CAP) در ماندگاری مواد غذایی
14 شایان سبزبانی دکتر پزشکی استفاده از روش اهمیک در صنعت غذا

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!