سمینارها و ژورنال کلاب های گروه علوم و صنایع غذایی
سمینار ها و ژورنال کلاب های دانشجویان صنایع غذایی سال تحصیلی 1403-404 | ||||
ردیف | نام و نام خانوادگی دانشجو | استاد راهنما | موضوع ارائه | |
1 | علیرضا اسماعیل زاده | دکتر پزشکی | بررسی استفاده از استخراج با سیال فوق بحرانی بر خواص فیتوکمیکال ها | |
2 | مهدیه اسحاق زاده | دکتر پزشکی | استفاده از اینولین به عنوان جایگزین چربی در مواد غذایی | |
3 | ریحانه شکیبا | دکتر پزشکی | بررسی انواع روش های تشخیص سریع فساد در گوشت | |
4 | معصومه فاتحی | دکتر صرافان | جایگزین های نمک طعام در مواد غذایی | |
5 | نازنین نیکخوی | دکتر صرافان | کاربرد اسپیرولینا در بسته بندی مواد غذایی | |
6 | مریم رحیمی | دکتر بقائی | استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی طبیعی در روغن های خوراکی | |
7 | شایان سبزبانی | دکتر بقائی | بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های مواد غذایی در طی نگهداری | |
8 | نرگس غلامزاده الهه ریگی سعیده سیروس |
دکتر پزشکی | تولید باکتریوسین ها و کاربرد آن در صنعت غذا | |
9 | مبینا اسماعیل زاده محترم حسینی فاطمه بلبل تربتی |
دکتر پزشکی | افزودنی های میکروبی به عنوان جایگزین های تردسازی گوشت | |
10 | زهرا ابراهیم زاده شکیبا برادران انسیه روان جمجاه |
دکتر پزشکی | تولید صنعتی بیوپپتیدها و کاربرد آن در صنعت غذا | |
11 | سعیده هراتی میترا نقدبیشی مهدیه پاکروان |
دکتر پزشکی | حذف فلزات سنگین از مواد غذایی با استفاده از میکروارگانیسم ها | |
12 | اسما حقیقت پور نوشین حسنی فاطمه هاشمی جواهری |
دکتر پزشکی | میکروجلبکها به عنوان سوپرفود | |
13 | زهرا مرادیان غزاله اسفندی زهرا ثاقب |
دکتر پزشکی | تولید میکروبی امگا 3 و کاربرد آن در فرآورده های غذایی | |
14 | زهرا مظفری سیما معمرزاده مبینا سلیمیان |
دکتر پزشکی | غنی سازی میکروبی (Biofortification) مواد غذایی و بهبود کیفیت تغذیه ای مواد غذایی | |
15 | پریسا اسدپور مهری محمدزاده فاطمه سلیمانی |
دکتر پزشکی | کنترل بیولوژیکی پاتوژن ها در مواد غذایی | |
16 | علی زینلی فرحان فهیمی نیا عارفه کدخدایی |
دکتر پزشکی | تولید صنعتی پروبیوتیک ها و کاربرد آن در مواد غذایی | |
17 | مانی خادم رضا محمدامین سینایی مقداد جلیلیان |
دکتر پزشکی | تولید میکروبی قندهای کم کالری و کاربرد آن در صنایع غذایی |
سمینارهای دانشجویان علوم و صنایع غذایی در نیمسال 4022 | ||||
ردیف | نام و نام خانوادگی دانشجو | استاد راهنما | موضوع ارائه | |
1 | فاطمه محمودی عاتکه خوشبخت |
دکتر پزشکی | کاربرد بیوپپتیدها به عنوان افزودنی غذایی | |
2 | فاطمه جناب مبینا یعقوبی |
دکتر پزشکی | تولید میکروبی آنزیم های فعال در سرما و کاربرد آن در صنایع غذایی | |
3 | ابوالفضل کدخدا محمد آذرکمان |
دکتر پزشکی | جایگزین های میکروبی گوشت | |
4 | مهلا چزگی هدیه کرباسی |
دکتر پزشکی | انواع رنگ های میکروبی و کاربرد آنها در صنعت غذا | |
5 | پریسا بهنام حسنا دانژه |
دکتر پزشکی | تولید میکروبی بیوپلیمرها و نقش آن به عنوان افزودنی های غذایی | |
6 | مینا گزل عطیه پازوکی |
دکتر پزشکی | تخمیر بستر جامد و کاربردهای آن | |
7 | محمد مهدی فهمیده محمدمهدی تیموری |
دکتر پزشکی | طعم دهنده های میکروبی در مواد غذایی | |
8 | امیررضا دانشمندی مصطفی محمودی |
دکتر پزشکی | بیوماینینگ، جایگزین اسخراج های سنتی | |
9 | دانشجویان 4001 | دکتر پزشکی | فرآوری شکر از نیشکر: چالش ها و راهکارها | |
سمینارهای دانشجویان علوم و صنایع غذایی در نیمسال 4021 | ||||
ردیف | نام و نام خانوادگی دانشجو | استاد راهنما | موضوع ارائه | |
1 | ریحانه شکیبا | دکتر پزشکی | تولید آنزیم های میکروبی و کاربردهای آن در صنایع غذایی | |
2 | مهدیه اسحاق زاده | دکتر پزشکی | استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج اسیدهای آمینه و بیوپپتیدها | |
3 | نازنین نیکخوی | دکتر پزشکی | تولید سوخت های زیستی با استفاده از ضایعات مواد غذایی | |
4 | علیرضا اسماعیل زاده | دکتر پزشکی | تولید میکروبی ویتامین ها | |
5 | معصومه فاتحی | دکتر پزشکی | زیست پالایی در ضایعات مواد غذایی | |
6 | مریم رحیمی | دکتر پزشکی | استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج رنگدانه ها و آنتی اکسیدان های مواد غذایی | |
7 | شایان سبزبانی | دکتر پزشکی | جایگاه میکروبیولوژی صنعتی در علوم پزشکی و تولیدات دارویی | |
8 | ریحانه شکیبا | دکتر پزشکی | کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی | |
9 | معصومه فاتحی | دکتر پزشکی | کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی | |
10 | مهدیه اسحاق زاده | دکتر پزشکی | کاربرد پالس های الکتریکی در نگهداری مواد غذایی | |
11 | نازنین نیکخوی | دکتر پزشکی | بسته بندی های هوشمند در صنایع غذایی | |
12 | مریم رحیمی | دکتر پزشکی | کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی | |
13 | علیرضا اسماعیل زاده | دکتر پزشکی | استفاده از بسته بندی های با اتمسفر اصلاح شده (MAP) و کنترل شده (CAP) در ماندگاری مواد غذایی | |
14 | شایان سبزبانی | دکتر پزشکی | استفاده از روش اهمیک در صنعت غذا |