سمینارها و ژورنال کلاب های گروه علوم و صنایع غذایی

 

سمینارهای دانشجویان علوم آزمایشگاهی در نیمسال دوم 1402
ردیف نام و نام خانوادگی دانشجو استاد راهنما موضوع ارائه
1 ریحانه شکیبا دکتر پزشکی تولید آنزیم های میکروبی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
2 مهدیه اسحاق زاده دکتر پزشکی استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج اسیدهای آمینه و بیوپپتیدها
3 نازنین نیکخوی دکتر پزشکی تولید سوخت های زیستی با استفاده از ضایعات مواد غذایی
4 علیرضا اسماعیل زاده دکتر پزشکی تولید میکروبی ویتامین ها
5 معصومه فاتحی دکتر پزشکی زیست پالایی در ضایعات مواد غذایی
6 مریم رحیمی دکتر پزشکی استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج رنگدانه ها و آنتی اکسیدان های مواد غذایی
7 شایان سبزبانی دکتر پزشکی جایگاه میکروبیولوژی صنعتی در علوم پزشکی و تولیدات دارویی
8 ریحانه شکیبا دکتر پزشکی کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی
9 معصومه فاتحی دکتر پزشکی کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی
10 مهدیه اسحاق زاده دکتر پزشکی کاربرد پالس های الکتریکی در نگهداری مواد غذایی
11 نازنین نیکخوی دکتر پزشکی بسته بندی های هوشمند در صنایع غذایی
12 مریم رحیمی دکتر پزشکی کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی
13 علیرضا اسماعیل زاده دکتر پزشکی استفاده از بسته بندی های با اتمسفر اصلاح شده (MAP) و کنترل شده (CAP) در ماندگاری مواد غذایی
14 شایان سبزبانی دکتر پزشکی استفاده از روش اهمیک در صنعت غذا

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!