بازدید از نمایشگاه بین‌المللی صنایع غذایی به همت انجمن علمی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان

بیست‌ودومین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی (آیفود) و پانزدهمین نمایشگاه ماشین‌ آلات صنایع غذایی و بسته‌بندی همزمان با یازدهمین نمایشگاه تخصصی نوشیدنی‌ها، ماشین‌آلات و صنایع وابسته از روز 8 آذر ماه 1401 به مدت 4 روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد آغاز به کار کرد. به همین منظور گروه کنترل کیفی مواد غذایی علوم پزشکی وارستگان به همت انجمن علمیِ این رشته در تاریخ 9 آذرماه 1401، برنامه بازدید از این نمایشگاه را با حضور دانشجویان این رشته (کنترل کیفی) و همراهی سایر علاقمندان حوزه غذا در رشته های تغذیه و HIT برگزار کردند.
این نمایشگاه رویدادی تخصصی در حوزه صنایع غذایی و ماشین‌‌آلات وابسته است که هرساله در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌‌المللی مشهد برگزار می‌¬شود. در این رویداد 133 شرکت‌کننده فعال در حوزه صنایع غذایی، ماشین‌آلات صنایع غذایی و بسته‌بندی و سایر گروه‌ها جهت معرفی محصولات و آخرین دستاوردهای خود حضور داشتند.
لذا این برنامه با هدف آشنایی و بازدید از صنایع متنوع غذایی همسو با افزایش کیفیت و سلامت محصولات ، ماشین آلات ، دستگاه ها و صنایع وابسته هماهنگ شد و دانشجویان در طی بازدید؛ با نحوه کارکرد دستگاه های مختلف در کارخانه ها و ایده های خلاقانه برای نحوه ی جایگزین کردن مواد اولیه دارای ارزش غذایی بالا بجای مواد اولیه دارایِ افزودنی های ناسالم و مضر آشنا شده و از نزدیک با صاحبان این مشاغل به بحث و گفتگو پرداختند.
برای مشاهده گزارش تصویری این بازدید اینجا کلیک کنید.