نام و کد درسمکمل های غذایی
تعداد واحد1 واحد
تعداد جلسات9 جلسه
پیش نیازداروشناسی
استاد درسدکتر پریسا زارعی شرق
پست الکترونیک استادzareip@varastegan.ac.ir

اهداف درس

  • آشنایی با تجویز منطقی مکمل های غذایی
  • آشنایی با مکمل های مورد نیاز در دوران های مختلف زندگی
  • آشنایی با مکمل های چاقی و لاغری
  • آشنایی با مکمل های ویتامین و مینرال

شرح درس:

مکمل های غذایی در کنار رژیم غذایی می توانند به عنوان جزئ مهمی از مدیریت تغذیه ای در نظر گرفته شود . آشنایی یک کارشناس تغذیه با تجویز منطقی مکمل ها در این زمینه حائز اهمیت است . تجو.ویز بهترین مکمل مناسب با شرایط فردی مراجعه کننده اصل مهمی در تجویز است که در این درس فراگرفته می شود

سرفصل های هر جلسه

جلسه اول: آشنایی با مقدمات تجویز مکمل های غذایی

انواع مکمل های موجود و شرایط تجویز را شرح دهد

جلسه دوم: آشنایی با مقدمات تجویز مکمل های غذایی

نحوه تجویز مکمب های غذایی را شرح دهد و نسخه کند

جلسه سوم: آشنایی با مکمل های مورد نیاز در کمبود ریز مغذی ها(ویتامینهای محلول در چربی)

مکمل های محلول در چربی و کاربرد تجویز آن را شرح دهد

جلسه چهارم: آشنایی با مکمل های مورد نیاز در کمبود ریز مغذی ها(ویتامین های محلول در آب

مکمل های محلول در آب و کاربرد تجویز آن را شرح دهد

جلسه پنجم: آشنایی با مکمل های مورد نیاز در کمبود ریز مغذی ها(ویتامین های محلول در آب

مکمل های محلول در آب و کاربرد تجویز آن را شرح دهد

جلسه ششم: امتحان میانترم

امتحان میانترم

جلسه هفتم: آشنایی با مکمل های مورد نیاز در کمبود ریزمغذی ها(آهن، کلسیم و روی)

مکمل های مورد نیاز در کمبود ریز مغذی ها و کاربرد تجویز آن را شرح دهد

جلسه هشتم: آشنایی با مکمل های مورد نیاز در کاهش و افزایش وزن

مکمل های مورد نیاز در کاهش و افزایش وزن و کاربرد تجویز آن را شرح دهد

جلسه نهم: آشنایی با مکمل های مورد نیاز در کاهش و افزایش وزن

مکمل های مورد نیاز در کاهش و افزایش وزن و کاربرد تجویز آن را شرح دهد

منابع

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!