نام و کد درس اکولوژی تغذیه
تعداد واحد1 واحد
تعداد جلسات7 جلسه
پیش نیازتغذیه اساسی یک و دو
استاد درسپریسا زارعی شرق
پست الکترونیک استادzareip[at]varastegan.ac.ir
اهداف درس
آشنایی دانشجویان با مفاهیم اکولوژیکی و عوامل اجتماعی اقتصادی موثر در تولید، توزیع،مصرف مواد غذایی و اثرات متقابل آن
شرح درس:
شرح درس در راستای تامین نگرش چند نظامه در تحلیل و شناخت مسائل تغذیه ای و آشنایی با عوامل محیطی موثر بر تولید و مصرف غذا برای کارشناسان تغذیه این درس تدریس می شود
سرفصل های هر جلسه
جلسه اول: اکولوژی تغذیه در زنجیره غذایی
مفهوم اکولوژی تغذیه را توضیح دهد
جلسه دوم: امنیت غذایی و ایمنی غذایی
مفهوم ایمنی و امنیت غذایی و عوامل موثر بر آن را توضیح دهد
جلسه سوم: اکولوژی چاقی(قسمت اول)
عوامل محیطی موثر بر چاقی را توضیح دهد
جلسه چهارم: اکولوژی چاقی(قسمت دوم)
عوامل محیطی موثر بر چاقی را توضیح دهد
جلسه پنجم: گذار تغذیه ای
عوامل موثر بر گذار تغذیه را توضیح دهد
جلسه ششم: اکولوژی گیاهخواری(قسمت اول)
مفاهیم محیطی مرتبط با گیاهخواری را توضیح دهد
جلسه هفتم: اکولوژی گیاهخواری(قسمت دوم)
مفاهیم محیطی مرتبط با گیاهخواری را توضیح دهد
منابع
Goodman D, Redclift M. Refashioning nature: food, ecology and culture. Routledge; 2002 Sep 26
