جلسه انجمن علمی HIT

جلسه همفکری انجمن علمی فناوری اطلاعات سلامت برای برنامه عملیاتی ترم آینده

چهارشنبه 12 مرداد 1401 جلسه‌ انجمن علمی گروه HIT با حضور اعضای اصلی و کاندیداهای دوره بعد بصورت هیبریدی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه‌، دکتر مقبلی مسئول فعالیت‌های دانشجویی گروه HIT، ضمن تشکر از دانشجویان انجمن علمی 1400، برنامه­‌های سال پیش را مرور و برنامه­‌های سال آینده را مطرح کرد. در ادامه فاطمه پزشکی- دبیر انجمن علمی رشته فناوری اطلاعات سلامت، برنامه­‌های قابل اجرا برای انجمن علمی آینده را نیز مشخص کرد و در این راستا نظرات دانشجویان نیز به برنامه عملیاتی اضافه شد.

برنامه­های عملیاتی براساس مناسبت‌ها و تقویم چیدمان شد و متولی هر بخش براساس کمیته های موجود ازجمله کمیته تولید محتوا، کمیته نشریات، کمیته تحقیقات نیز مشخص شد. سپس تاریخ اجرا و بودجه مورد نیاز با همفکری دانشجویان مشخص گردید

در انتها نیز در مورد نشست‌های انجمن کشوری و انتخابات شورای مرکزی کشوری، هم­اندیشی صورت گرفت و برای رویدادهایی که نزدیکترین زمان اجرایی را دارند، برنامه­‌ریزی شد‌