رشتههای مجاز جهت انتخاب در مقطع کارشناسی ارشد با مدرک علوم و صنایع غذایی
**** کلیه دارندگان مدرک کارشناسی رشته های علوم پزشکی مجاز به انتخاب رشته های ستاره دار جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد هستند.
|
رشته های مجاز جهت انتخاب در مقطع کارشناسی ارشد |
||
|
دروس امتحانی و ضرایب مربوطه |
رشته امتحانی | شماره |
|
میکروبیولوژی مواد غــذائی(2) شــــیمی مواد غــذائی(2) تکنولوژی مواد غــذائی (۳ )؛ کنترل کیفی مواد غذایی(3)؛ زبان عمومی(۳ ( |
علوم و صنایع غذائی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) |
1 |
|
میکروب شناســــی مواد غذایی (2)، اصــــول نگهداری مواد غذایی(۲)؛ شیمی مواد غذایی(۲)؛ کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی (۲)؛ زبان عمومی(۳ ( |
بهداشت و ایمنی مواد غذایی |
2 |
|
بــاکتری شــــنــاســــی(۳)؛ تغــذیــه عمومی(۱)؛ بیوشـیمی عمومی(۱)؛ انگل شـناسـی(۱)؛ قارچ شــــناســــی(۱)؛ ویروس شــــناســــی(۱)؛ زبان عمومی(۳ ( |
میکروب شناسی موادغذایی |
3 |
|
شیمی آلی و شیمی تجزیه (جمعا2) ،سم شناسی (1) ،(تغذیه (۱ ( ،میکروبیولوژی موادغذایی (2) ، بیوشیمی (1) ،فیزیولوژی (1) ، (زبان عمومی (۳( |
کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی | 4 |
|
زبان عمومی و تخصصی (1)، میکروب شناسی مواد غذایی (1)، اصول نگهداری مواد غذایی(1)، شیمی مواد غذایی(1)، کلیات بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی (1) |
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی (وزارت علوم – گروه دامپزشکی) |
5 |
|
زبان عمومی و تخصصی (2)، ریاضیات(2)، شیمی مواد غذایی(2)، میکروبیولوژی مواد غذایی(2)، تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن، غلات، کنسرو، اصول نگهداری) (4)، اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی(2) |
علوم و مهندسی صنایع غذایی صنایع غذایی (وزارت علوم – گروه کشاورزی) |
6 |
|
بیوشیمی عمومی (1) ،زیست شناسی (1)، شیمی عمومی (1)، داروشناسی (1)؛ سم شناسی (1)؛ زبان عمومی (۲( |
سم شناسی |
7 |
|
تغذیه (5)- فیزیولوژی (2)- بیوشیمی (2)- زبان عمومی(3) |
علوم تغذیه |
8 |
|
تغذیه (5)- فیزیولوژی (2)- بیوشیمی (2)- زبان عمومی(3) |
علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه | 9 |
|
تغذیه (5)- فیزیولوژی (2)- بیوشیمی (2)- زبان عمومی(3) |
علوم بهداشتی در تغذیه |
10 |
|
بیوشیمی عمومی (6) – زیست شناسی سلولی مولکولی (2) – شیمی آلی و عمومی (2)- زبان عمومی (3) |
بیوشیمی بالینی |
11 |
|
زیست شنا سی عمومی(۲)؛ پرتو شنا سی(1)؛ بیوشــــیمی(۱)؛ اصــــول و مبــانی بهداشت عمومی(2)، روانشـــناســـی عمومی(1)؛ مدیریت سلامت(1)؛ زبان عمومی(۳ ( |
پدافند غیرعامل در نظام سلامت |
12 |
| بیوشیمی عمومی (1) – زیست شناسی سلولی مولکولی (4) – میکروب شناسی (1)- زبان عمومی (3) |
زیست فن آوری پزشکی* |
13 |
|
بیوشــیمی(۲)؛ شــیمی (۲)؛ زیســت شــناســی ســــلولی مولکولی (۲)؛ فیزیولوژی (۱)؛ بیوفیزیک (2)؛ مقــدمــه ای بر نــانوتکنولوژی(3)؛ زبــان عمومی(۳ ( |
نانوفناوری پزشکی* |
14 |
|
مبــانی اپیدمیولوژی(۵/۲)؛ مقــدمــات آمــار زیســــتی(۲)؛ اصــــطلاحــات پزشــــکی (۵/۱)؛ اپیدمیولوژی بیماریھا (۲)؛ بهداشت عمومی (۲)؛ زبان عمومی(۳ ( |
اپیدمیولوژی* |
15 |
|
ریاضــــی عمومی(۱)؛ آمار ریاضــــی واحتمال(۲)؛ روشهای آمـاری (شـــــامـل طرح آزمایش ها، رگرســــیون، نمونه گیری، آمار ناپارامتری) (۴) ؛زبان عمومی(۳ ( |
آمار زیستی* |
16 |
|
اصــــول اپیدمیولوژی و آمار حیاتی(2)؛ دانش پایه رایانه(۲)؛ نگارش و مقاله نویســــی به زبان ھای فـارســــی و انگلیســــی (۴)؛ زبـان انگلیســــی پیشرفته(۳ ( |
ژورنالیسم پزشکی(سلامت و رسانه)* | 17 |
|
ایمنی ترافیکی و اپیدمیولوژی مصـــــدومیت ھا(۴)؛ روش های آمــارکــاربردی(۲)؛ روانشناسی عمومی(۱)؛ بهداشت عمومی (۱)؛ زبــان عمومی(۳ ( |
سلامت و ترافیک* |
18 |
|
نظریه ھای جامعه شــــناســــی (۳)؛ آمار و روش تحقیق(۳)؛ سازمان و مدیریت (2)؛ اقتصاد خرد و کلان(2)؛ تامین و رفاه اجتماعی (2)؛ روانشناسی اجتماعی(۲)؛ زبان عمومی (3) |
سلامت و رفاه اجتماعی* |
19 |
|
فناوری اطلاعات ســــلامت(۳)؛ مدیریت اطلاعات ســـلامت (۳)؛ بیماری شـــناســـی و اصـــطلاحات پزشکی(2)؛ سیستم ھای طبقه بندی اطلاعات ســلامت(۲)؛ کامپیوتر و ســاختمان داده (۲)؛ زبان عمومی(3) |
فناوری اطلاعات سلامت* |
20 |
|
مبانی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی (۳)؛ سازماندهی دانش(۲)؛ فن آوری اطلاعات(۲)؛ مدیریت منابع اطلاعاتی (۲)؛ اصطلاحات علوم پزشکی (۱)؛ زبان عمومی(3) |
کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی* |
21 |
|
کلیات بهداشت (2)، اصــول و مبانی ســازمان و مدیریت (۳)؛ سازمان و مدیریت بهداشت و درمان (3)؛ مدیریت مالی و اقتصــاد بهداشت (2)؛ زبان عمومی(3) |
مدیریت خدمات بهداشتی درمانی* |
22 |
|
اصــول برنامه نویســی و ســاختمان داده ها (2)؛ ریاضی و آمار حیاتی(2)؛ مدیریت اطلا عات سلامت (۳) ؛ انفورماتیک ســـلامت (۳) ؛ کلیات و اصطلاحات پزشکی (2)؛ زبان عمومی(3) |
انفورماتیک پزشکی* |
23 |
|
کلیه زیر مجموعه های این رشته را می توانید انتخاب کنید که در هر زیر مجموعه مفاد امتحانی یکسان اما ضرایب متفاوت است مبانی آموزش پزشکی – مدیریت آموزشی – روش تحقیق و آمار- مبانی تکنولوژی آموزشی -زبان عمومی – مبانی کامپیوتر |
آموزش پزشکی* |
24 |
|
سـیاسـتگذاری سـلامت و تصـمیم گیری در حوزه ســلامت (۲)؛ کلیات اقتصــاد ســلامت و ارزیابی فناوری سلامت (۳)؛ نظام سلامت و برنامه ھای جاری آن (۲)؛ اصــــول و روش های اپیدمیولوژی (2)؛ روش ھای آماری (2)؛ زبان عمومی(3) |
ارزیابی فناوری سلامت (HTA)* |
25 |
