اهداف درس
- آشنایی با اصول مشاوره صحیح در ویزیت های تغذیه
- آشنایی با اصول آموزش صحیح تغذیه برای گروههای سنی مختلف
اهمیت و ضرورت درس
آشنایی با مهارت های برقراری ارتباط و اصول کاربردی آموزش در مشاوره موثر مراجعه کنندگان یک الزام به شمار می رود انتظار می رود که دانشجویان با به کارگیری اصول مشاوره و آموزش یک جلسه مشاوره و آموزش موثر را اداره کنند
سرفصل های هر جلسه
جلسه اول: چالش های رژیم شناسان در ارتباط با مراجعین
قوانین مربوط به کلاس و اقدامات لازم برای اصول مشاوره عملی را توضیح دهید
چالش های رژیم شناسان در ارتباط با مراجعین را توضیح دهد و برای آن راه حل ارائه دهد
عوامل فرهنگی موثر بر رژیم غذایی را توضیح دهد و در زمینه آگاهی و نگرش و عملکرد تغذیه در عموم مردم نکات مهم را تحلیل کند
جلسه دوم: روش های برقراری ارتباط موثر با مراجعه کننده
روش های برقراری ارتباط موثر با مراجعه کننده را توضیح دهد
جلسه سوم: اجزا و شرایط تسهیل مصاحبه تغذیه ای و شغلی
اجزا و شرایط تسهیل مصاحبه تغذیه ای را توضیح دهد
جلسه چهارم: اصول مشاوره تغذیه
اصول طراحی، اجرا و ارزشیابی برنامه های آموزشی را توضیح دهد
جلسه پنجم: ارائه دانشجویان در زمینه مراحل و قواعد گرفتن کارت نظام پزشکی و مجوز مطب . تعرفه خدمات درمانی و مطب. سامانه آموزش مداوم.
مراحل گرفتن کارت نظام پزشکی و مجوز مطب را توضیح دهد
جلسه ششم: ارائه دانشجویان در زمینه زبان بدن در اصول مشاوره
اصول کلی زبان بدن مراجعه کنندگان در مشاوره را توضیح دهد
جلسه هفتم: ارائه دانشجویان در زمینه زبان بدن در مشاوره
اصول کلی زبان بدن مراجعه کنندگان در مشاوره را توضیح دهد
جلسه هشتم: ارائه دانشجویان در زمینه برند سازی شخصی
اصول اصلی برندسازی شخصی در تغذیه را توضیح دهد و راهکارهای مفید عملی در این زمینه ارائه دهد
جلسه نهم: نمایش فیلم و تحلیل اصول مشاوره در فیلم to the bone
اصول کلی مشاوره تغذیه در افراد مبتلا به انورکسیا را توضیح دهد
جلسه دهم: معرفی برندهای مختلف دستگاههای لاغری موجود در ایران ، پروتکل استفاده، اندیکاسیون ها ، قیمت خدمات ، هزینه دستگاهها، مواد مصرفی دستگاها
برندهای موجود دستگاههای لاغری و فناوری آن ها را توضیح دهد
منابع
1.Boyle MA, Morriss DH. Community Nutrition in Action. West, Wadsworth
2. Gibson RL, Mitchell DH. Introduction to counseling and guidance. New Jersey: Prentice International
3.مهارت های برقراری ارتباط و آموزش برای متخصصین رژیم شناس، بتسی بی هالی،مترجم مریم قوام صدری.انتشارات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور.1387