منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی

منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی

(بر اساس اطلاعات دفترچه کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1401-1402)

دروس مربوطه منابع فارسی منابع انگلیسی
میکروبیولوژی مواد غذایی 1. میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن ، جی ، ترجمه علی مرتضوی و ضیاء الحق ، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد
2. میکروبیولوژی مواد غذایی ؛ فریزر ، ترجمه علی مرتضوی و کاشانی نژاد ، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد
3. میکروبیولوژی مواد غذایی ، ام آر ، آدامز و ام موس . ترجمه سید علی مرتضوی و علیرضا صادقی ، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد
4. میکروب های بیماری زا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مواد غذایی . نوشته دکتر ودود رضویلر ، انتشارات دانشگاه تهران
5-Fundamental food Microbiology, Ray. B. CRC. 2004
6- Food borne diseases. Cliver, D.O, and Riemann, II Academic press 2002.
7- Dctecting pathogens in food. Meekin, M.C. CRC. 2003
شیمی مواد غذایی 1. شیمی مواد غذایی، دکتر فاطمی . شرکت سهامی انتشار
2. مبانی شیمی مواد غذایی, جواد کرامت ، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان
3. مبانی شیمی مواد غذایی، ترجمه بابک قنبرزاده-انتشارات آییژ
4. کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیائی مواد غذائی، دکتر پروانه، انتشارات دانشگا ه تهران
5. روشهای متداول در تجزیه مواد غذایی، زیبا حسینی، انتشارات دانشگاه شیراز
6.Food Chemistry, Belitz, II.D, Grosh W, Schieberle, P. Springer- veriag Berlin press, 2009
7.Principles of Food Chemistry: deMan, J.M., Finley, J., Hurst, W.J., Lee, C. .Springerpress, 2018
کنترل کیفی 1- کنترل کیفیت آماری، دکتر کاظم مقتدریان، انتشارات دانشگاه علم و صنعت
٢ -کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی ، عشرت آبادی- کاکائی، نشر مرز دانش
٣ -مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، رسول پایان، نشر آییژ
تکنولوژی مواد غذایی اصول صنایع تولید شکر، غلامرضا مصباحی ، نشر علم کشاورزی ایران
تکنولوژی چغندر قند، ترجمه: مسعود فلاحی، رضا شیخ الاسلامی، محمدباقر باقرزاده تکنولوژی قند
شیر و فرآورده های آن دکتر کریم. انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران
صنعت شیر جلد اول و دوم- مهندس فرهنودی، ناشر شرکت جهاد تحقیقات و آموزش تکنولوژی لبنیات
فرآوری روغن های خوراکی، مهدی کدیور- امیرحسین گلی تکنولوژِی روغن
مقدمه ای بر تکنولوژی فراورده های غلات، رسول پایان، نشر آییژ
تکنولوژی غلات, هادی پیغمبردوست، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تبریز
مبانی فناوری غلات، ناصر رجب زاده، انتشارات دانشگاه تهران تکنولوژِی غلات
علوم و صنایع گوشت، دکتر رکنی- انتشارات دانشگاه تهران
اصول و روش های تولید سوسیس و کالباس محمدی، حسینی انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ١٣٩4 تکنولوژِی گوشت
صنایع کنسروسازی اصول و کاربردها، جواد حصاری
اصول کنسروسازی، مهندس پایان
اصول صنایع کنسروسازی، غلامرضا مصباحی تکنولوژِی کنسرو
زبان انگلیسی عمومی
  • Schmitt, D., Schmitt, N., & Mann, D. (2011). Focus on vocabulary 2: Bridging vocabulary. Longman.
  • Lee, L. & Gundersen, E. (2011). Select Readings: Intermediate. Student’s book. Second Edition. Oxford University.
  • Lee, L. & Bernard, J. (2011). Select Readings: Upper-intermediate. Student’s book. Second Edition. Oxford University.
  • Anderson, N. J. (2014). Active skills for reading 3: Student’s book. Third Edition. National Geographic Learning.
  • Anderson, N. J. (2014). Active skills for reading 4: Student’s book. Third Edition. National Geographic Learning

منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی

(بر اساس اطلاعات دفترچه کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1401-1402)

دروس مربوطه نام مراجع معرفی شده مولفین و مترجمین
میکروبیولوژِی مواد غذایی 1. شیمی مواد غذایی، دکتر فاطمی . شرکت سهامی انتشار
2. مبانی شیمی مواد غذایی, جواد کرامت ، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان
3. مبانی شیمی مواد غذایی، ترجمه بابک قنبرزاده-انتشارات آییژ
4. کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیائی مواد غذائی، دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران
5. روشهای متداول در تجزیه مواد غذایی، زیبا حسینی، انتشارات دانشگاه شیراز
6.Food Chemistry, Belitz, II.D, Grosh W, Schieberle, P. Springer- veriag Berlin press, 2009
7.Principles of Food Chemistry: deMan, J.M., Finley, J., Hurst, W.J., Lee, C. .Springerpress, 2018
اصول نگهداری مواد غذایی 1. اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی ، دکتر حسن فاطمی ، شرکت سهامی انتشار
2. عوامل فساد و شرایط نگهداری مواد غذایی در سردخانه ، دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده ، انتشارات دانشگاه تهران
کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1. سم شناسی مواد غذایی، شریعتی فر، مهاجر، موذن، نشر چوگان ١٣٩٨
2. ایمنی شیمیایی و سم شناسی مواد غذایی . حسینی و نجاتیان . انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.١٣٩٩
3. اصول بهداشت مواد غذایی، دکتر رکنی ، انتشارات دانشگاه تهران
4. شیر و فرآورده های آن دکتر کریم. انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران
5. صنعت شیر جلد اول و دوم- مهندس فرهنودی ناشر، شرکت جهاد تحقیقات و آموزش
6. Essential of food safety and sanitation . Meswane, D. Rue, N.Linton, R. 2003
7. Food safety : Contaminants and Toxins Dmello J.P 2003
8. Safety in the agri-food chain. Luming P.A, devlieghere, F. and. R Wegningen Academic publishers 2006
9. Food Safety. Selamat, Jinap, Iqbal, Shahzad Zafar, Springer International Publishing, 2016.
10. Food Safety and Human Health, Ram Lakhan Singh, Elsevier Science, 2019
شیمی مواد غذایی 1. شیمی مواد غذایی، دکتر فاطمی . شرکت سهامی انتشار
2. مبانی شیمی مواد غذایی, جواد کرامت ، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان
3. مبانی شیمی مواد غذایی، ترجمه بابک قنبرزاده-انتشارات آییژ
4. کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیائی مواد غذائی، دکتر پروانه، انتشارات دانشگا ه تهران
5. روشهای متداول در تجزیه مواد غذایی، زیبا حسینی، انتشارات دانشگاه شیراز
6.Food Chemistry, Belitz, II.D, Grosh W, Schieberle, P. Springer- veriag Berlin press, 2009
7.Principles of Food Chemistry: deMan, J.M., Finley, J., Hurst, W.J., Lee, C. .Springerpress, 2018
زبان انگلیسی عمومی 6- Schmitt, D., Schmitt, N., & Mann, D. (2011). Focus on vocabulary 2: Bridging vocabulary. Longman.
7- Lee, L. & Gundersen, E. (2011). Select Readings: Intermediate. Student’s book. Second Edition. Oxford University.
8- Lee, L. & Bernard, J. (2011). Select Readings: Upper-intermediate. Student’s book. Second Edition. Oxford University.
9- Anderson, N. J. (2014). Active skills for reading 3: Student’s book. Third Edition. National Geographic Learning.
10- Anderson, N. J. (2014). Active skills for reading 4: Student’s book. Third Edition. National Geographic Learning

 

منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل مواد غذایی

(بر اساس اطلاعات دفترچه کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1401-1402)

دروس مربوطه نام مراجع معرفی شده مولفین و مترجمین
میکروب شناسی مواد غذایی میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد
میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت‌های غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران
اصول نگهداری مواد غذایی اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران
اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر
کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران
بهداشت و ایمنی مواد غذایی، تالیف زینب رضایی، فاطمه اکرمی مهاجری، انتشارات آثار سبحان
کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، تالیف مرتون هوبارد، مترجم پروین عشرت آبادی، انتشارات مرز دانش
اصول کنترل کیفیت مواد غذایی، تالیف بهجت تاج‌الدین، انتشارات علم کشاورزی ایران
شیمی مواد غذایی

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!