دکتر پزشکی

دکتر پزشکی به عنوان مدیر گروه علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی منصوب شد

دکتر مصطفی جهانگیر طی حکمی، ضمن تشکر از مدیریت شایسته و همچنین همکاری کارساز دکتر صرافان در راه‌اندازی رشته علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی، دکتر پزشکی را به عنوان مدیر گروه جدید این رشته منصوب کرد.

بر اساس این حکم دکتر پزشکی در امور آموزشی از جمله برنامه ریزی درسی و تعیین اساتید هر درس، پایش رفتار و عملکرد آموزشی، همکاری با معاونت آموزشی، EDC و امور آموزشی در جهت پیشبرد اهداف آموزشی گروه، همکاری با مهارتکده جهت برگزاری کارگاه‌ها، سمینارها و برنامه‌های علمی  و… همکاری خواهد داشت.
همچنین در امور پژوهشی مانند پایش فعالیت‌های پژوهشی اعضای هیئت علمی و دانشجویان شامل شرکت در کنگره‌های علمی و پژوهشی، کتابها و مقالات و… و همکاری با معاونت پژوهش و فناوری درجهت برگزاری همایش‌های علمی، نمایشگاه پژوهش و فناوری و توسعه و کارآفرینی در بین دانشجویان از دیگر وظایف مدیر گروه علوم و صنایع غذایی خواهد بود.
امور اجرایی از جمله همکاری در گزینش اعضای هیئت علمی جدید، ترفیع و ارزیابی عملکرد، تدوین OKR و بودجه سالانه، همکاری با روابط عمومی در تولید محتوا و … از مهم‌ترین وظایف دکتر پزشکی به عنوان مدیر گروه علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی خواهد بود.

در پایان ضمن تقدیر از اقدامات سازنده و تلاش‌های تاثیرگذار دکتر صرافان در راه‌اندازی این رشته و جذب دانشجویان، برای دکتر پزشکی آرزوی موفقیت و بهروزی داریم.