نام و کد درس اکولوژی تغذیه
تعداد واحد1 واحد
تعداد جلسات7 جلسه
پیش نیازتغذیه اساسی یک و دو
استاد درسپریسا زارعی شرق
پست الکترونیک استادzareip[at]varastegan.ac.ir

اهداف درس

آشنایی دانشجویان با مفاهیم اکولوژیکی و عوامل اجتماعی اقتصادی موثر در تولید، توزیع،مصرف مواد غذایی و اثرات متقابل آن

شرح درس:

شرح درس در راستای تامین نگرش چند نظامه در تحلیل و شناخت مسائل تغذیه ای و آشنایی با عوامل محیطی موثر بر تولید و مصرف غذا برای کارشناسان تغذیه این درس تدریس می شود

سرفصل های هر جلسه

جلسه اول: اکولوژی تغذیه در زنجیره غذایی

مفهوم اکولوژی تغذیه را توضیح دهد

جلسه دوم: امنیت غذایی و ایمنی غذایی

مفهوم ایمنی و امنیت غذایی و عوامل موثر بر آن را توضیح دهد

جلسه سوم: اکولوژی چاقی(قسمت اول)

عوامل محیطی موثر بر چاقی را توضیح دهد

جلسه چهارم: اکولوژی چاقی(قسمت دوم)

عوامل محیطی موثر بر چاقی را توضیح دهد

جلسه پنجم: گذار تغذیه ای

عوامل موثر بر گذار تغذیه را توضیح دهد

جلسه ششم: اکولوژی گیاهخواری(قسمت اول)

مفاهیم محیطی مرتبط با گیاهخواری را توضیح دهد

جلسه هفتم: اکولوژی گیاهخواری(قسمت دوم)

مفاهیم محیطی مرتبط با گیاهخواری را توضیح دهد

منابع

Goodman D, Redclift M. Refashioning nature: food, ecology and culture. Routledge; 2002 Sep 26

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!